2777
2789
عنوان

سونو nt nb

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 27 پست
گلم نگران نباش من دیروز رفتم طبق سونو۱۲هفته وچهار بودم ان تی هم دیروز زد۱۲و پنج روز

جنسیت برات مشخص شد من دکترم گفت بین ۱۱ و ۱۲ برو من میگم ۱۲ تموم شه بعد برم که جنسیت مشخص بشه 

جنسیت برات مشخص شد من دکترم گفت بین ۱۱ و ۱۲ برو من میگم ۱۲ تموم شه بعد برم که جنسیت مشخص بشه 

نه دکتره انقد بداخلاقی کرد از ترسم نپرسیدم 

یبوست دارم نی نی خوب پیدا نمیشد اولش بعد مرد هم بود انقد اعصابمو خورد کرد ک نگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دکتره انقد بداخلاقی کرد از ترسم نپرسیدم  یبوست دارم نی نی خوب پیدا نمیشد اولش بعد مرد هم بو ...

چه بد منم دکترم گفت بین ۱۱ و ۱۲ برو ولی خیلی کنجکاوم برای جنسیت بخاطر همین گفتم ۱۲ هفته تکمیل شد روز بعدش میرم که جنسیتم مشخص بشه سونوگرافی که میرم زنه و فوقالعاده مهربون 

چه بد منم دکترم گفت بین ۱۱ و ۱۲ برو ولی خیلی کنجکاوم برای جنسیت بخاطر همین گفتم ۱۲ هفته تکمیل شد روز ...

من ابن سینا میرم همیشه خانم بود خیلی خوب برخورد میکرد حتی باسونو واژینال بااینکه گف دیده نمیشه انقد مهربون وباحوصله وقت میذاش اینسری اقا بود وبداخلاق

من ابن سینا میرم همیشه خانم بود خیلی خوب برخورد میکرد حتی باسونو واژینال بااینکه گف دیده نمیشه انقد ...

نمیدونم من تهران نیستم 

کلینیک ابن سینا میرفتی؟ 

انشاله بسلامت بیاد بغلت همین که سلامت باشه جنسیت مهم نیست

بله میکرو کردم  واقعا اون لحظه فقط ب فکر سلامتیش بودم اصلا جنسیت مهم نبود

منم یکبار ابن سینا انجام دادم و متاسفانه منفی شد سال پیش و امسال خودم طبیعی باردار شدم دکترت کی بود؟ اونجا کادر پزشکیش خیلی خوبه و خیلی مهربونن