2777
2789
عنوان

احتمالش هست ؟

94 بازدید | 12 پست

سلام روزتون بخير من امروز صبح بعد از يك ماه و نيم بيبي چك گذاشتم و با ديدن خط منفي 

ديگه گذاشتم كنار و اومدم بيرون مثل هميشه 

دوباره نزديك ١ساعتو نيم بعد طبق عادت رفتم ديدمش ك يه خط صورتي هم افتاده بود 

هيچوقت تو اين ٨ ماه بيبي چك گذاشتن بعد چن ساعت و يك روزم حتي دو خط نشده بود 

اما اين سري يه خط كمرنگ هم بعد يه ساعتو نيم افتاده بود 

به نظرتون معتبر هست ك برم ازمايش بدم ؟ شايد باردار باشم ؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یکی دیگه بزن...یا چندروز صبر کن و برو آزمایش

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
به نظرتون اصلا امكان داره ؟ 

بله چون من یک هفته قبل ازموعد وقتی بی بی زدم بعدازیک ساعت هاله انداخت روز موعد فوری مثبت شد شاید شمالقاحت دیر باشه 

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

یکی دیگه امتحان کن

میخوام پرت بشم تو یک چاه عمیق و ببینم که از سرزمین عجایب سردرآرودم، میخوام پیترپن سرزده بیاد و منو به ناکجاآباد ببره، میخوام یه جادوگر پاهامو تبدیل به دم ماهی کنه تا به اعماق دریا سفر کنم، میخوام فرشته مهربون منو تبدیل به یه عروسک چوبی کنه تا از انسان بودن نجات پیدا کنم، کاش مثل یک خوناشام دویست سال در تابوتی تنها میخوابیدم و بعد وقتی بیدار شدم... هیچ چیز... نیست!