2777
2789
عنوان

برای عید چی بخرم🤗

2320 بازدید | 13 پست

سلام من خیلی مانتو دارم ...چندتاشو فقط یکبار تنم کردم و شلوار هم خیلی دارم...کفش هم یه ۹ تایی دارم...البته کیف کم دارم ک حتما میخرم ولی خیلی دوست دارم برم خرید برای عید‌‌‌...خرید عید ی چیز دیگس واس خودش...ب نظرتون بغیر از پوشاک چی بخرم ک دلم آروم شه😊

بی هیچ سوالی و جوابی بغلم کن خسته تر از آنم که بگویم به چه علت ...

هرچی لازم داری بخر

الکی پول دور نریز

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس برای تو خونه . لباس برای پیش مهمون . من چون چادری ام اینا برام از مانتو مهم تره . منم لباسام نوعن . دوس دارم امسال به شوهرم اصلا نگم بریم خرید اگه خودش دوس داشت بگه بهم

امید زندگیم دوقلوهام😍 
خب منم این چیزایی ک گفتیم دارم زیادم دارم مهم اینه قبلا نپوشیده باشی و نو باشه مثلا هر نه تا کفشت نو ...

ن استفاده کردم😊ولی آسیب نمیبینه لامصب😂😂

بی هیچ سوالی و جوابی بغلم کن خسته تر از آنم که بگویم به چه علت ...
به نیازمندان کمک کن ببین دلت چجوری آروم میشه😍

دقیقا خیلی خوبه اگه کسی میتونه دم عیدی دل ی نیازمندو شاد کنه.

استلتر امضام رو ببین

بیاین دم عیدی دل نیازمندی ک‌می شناسم رو شاد کنیم هرکی خواست کمکش کنه درخواست بده.فقط کسی ک قصدش واقعی هست درخواست بده .با تشکرانشالله ک سال خوبی رو شروع کنیم
کی گفته برا عید باید همه چی نو باشه و کسی ندیده باشه ؟؟ 

کسی نگفته مناسفانه حامعه ما خرابه اگر لباس تکراری بپوشی بهت انگ‌خسیسی یا نداری میزنن منم سعی میکنم اتو ندم دست کسی وگرنه من دوماه پیش از سرتا پا خریدم ولی برا عید هم دوباره میخرم چون تو شأنم راه نمیدم هرکسی پشت سرم یه حرف مفت بزنه

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
کسی نگفته مناسفانه حامعه ما خرابه اگر لباس تکراری بپوشی بهت انگ‌خسیسی یا نداری میزنن منم سعی میکنم ا ...

وای چه چیزایی میشنوم . بیست و شیش سالمه تا الان همچین چیزایی از کسی نشنیدم که مثلا پشت کسی بگه لباسش بد بود یا تکراری . شماها کجاها زندگی میکنین که واسه لباس پشت هم حرف میزنین

امید زندگیم دوقلوهام😍 
وای چه چیزایی میشنوم . بیست و شیش سالمه تا الان همچین چیزایی از کسی نشنیدم که مثلا پشت کسی بگه لباسش ...

ما ایران زندگی میکنیم عزیزم احتمالا شما فضایید

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....