2777
2789
عنوان

لکه لانه گزینی

187 بازدید | 44 پست

خانما من دیشب موعدم بود خودمو چک کردم یه کم لک قهوه ای دیدم فک کردم بخاطر پری هستش اما تا الان دگ چیزی ندیدم بیبی زدم منفی اونایی ک لک لانه گزینی داشتن همون روز بیبیشون مثبت میشد؟

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین

لکه لانه گزینی برای حدودا چند روز بعد از نزدیکی.  ن موعد پریود 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی دوروز دیگه باید صبر کنی اکه خون نیومد بعد بی بی بزن.منم‌بی بی زدم‌منفی شد‌.ولی فقط دوقطره خون او ...

بعدش مثبت بود؟

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
نه دیگه حداقل یه ۲۴ساعت باید بگذره هورمون توخون وارد بشه بعد بی بی مثبت نشون بده

پس ینی هنوز امیدوار باشم

منم‌هنوز نزدم منتظرم اگه امروز تا فردا خبری نبود بعد بی بی بزنم. بنظرم‌کمی تحمل کن .من این هفته انق ...

خیلی سخته انقد بیبی زدم دگ روم نمیشه ن خودم بخرم ن ب شوهرم بگم😒

سلام دوست من     چقدر طول ميکشه براي تشکيل لقاح ولانه گزيني؟

به سلااااام عزیزم😍خوبی؟لقاح که تا اسپرم خودشو برسونه به تخمک و تخمک بارورشده بیاد تو رحم همه اینا ۶الی۱۲روز طول میکشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

بچه ها من تقریبا ۲ سال هس که منتظر یه فرشته کوچولوام.

این ماه روز ۳ قاعدگی ۸تا لتروزول باهم خوردم و من و همسرم هم امپول ویتامین دی زدیم.

ماه پیش ۸ دی پریود شدم تا الان که ۱۵ بهمن است هنوز پریود نشدم طول دوره هام هم ۳۰ تا ۳۴ روز هس.یعنی الان روز ۳۷ قاعدگی هستم.

دیشب یه لک قهوه ای دیدم.تا الان هم چیزی نیومده.ممکنه باردار باشم؟

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا نديديمشون !😞
خیلی سخته انقد بیبی زدم دگ روم نمیشه ن خودم بخرم ن ب شوهرم بگم😒

منم همینطورم.هردفعه میزارم ک منفیه کای گریه میکنم و زندگیم نابود شده

ان شالله این ماه حواب میگیریم 

بنظرم‌تو روحیتو حفظ کن و استرس ب خودت وارد نکن

منم همینطورم.هردفعه میزارم ک منفیه کای گریه میکنم و زندگیم نابود شده ان شالله این ماه حواب میگیریم& ...

انشالله گلم 😭