niniکوچولو مدیر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 عنوان بچه کمک دوباره بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 21 پست دو روز پیش زده بودم هاله انداخت ولی وقتی خشک شد معلوم تر بود همین الان یکی دیگه ام زدم هاله انداخت ببینید معلومه فقط خواهشا با دقت نگا کنیدامروز 13 روزه که از نزدیکیمون میگذره و تا پریودی یک هفته مونده من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘 1398/11/15 | 10:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فندقی_من عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1801 نه همون لحظه افتاده بعد خشک شدن واضح تر شد پس انشالله هر روز پررنگ تر بشه و نی نی تو دلت باشه
niniکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 وااای بچه ها هم امیدواری دادید هم امیدمو گرفتید ولی حق با شماس خیلی عجله کردم😞😞 من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
niniکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 پس انشالله هر روز پررنگ تر بشه و نی نی تو دلت باشه انشالله من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
niliai عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2123 منکه چیزی ندیدم خیلی زود زدی، قبل موعدت سقط نمیشه نترس بعد موعدت برو آز، باردار بودی برو دکتر تحت نظر باش گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
niniکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 منکه چیزی ندیدم خیلی زود زدی، قبل موعدت سقط نمیشه نترس بعد موعدت برو آز، باردار بودی برو دکتر تحت نظ ... عزیزم ی ذره با دقت نگا کن من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
عافرت عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 4112 میشه از نزدیک عکس بگیری چشمم ضعیفه 21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
_آنابل_ عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 1192 عکس ببیچک دور میگری برای باردار شدن من یک صلوات بفرست دوست خوب شاید گره کار منم باز شد 🤗 🤗