2777
2789

جاری من ۴بار سقط کرد دلیلشم این بود که رحمش عادت کرده بود و بچه رو نگه نمیداشت تینام اوایل پول نداشتن خرج دکتر و شیاف و آمپول کنن پارسال که بار ۵ام حامله شد تحت نظر دکتر بود و دخترش دنیا اومد

نترس مشکلی نیس اصلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من نیست دخترخالم سقط کرد

خب مال هرکی باشه‌فرقی نمیکنه، بلاخره بایدبره دنبال درمانش یانه من خودمچندتاسقط داشتم که فقط درحدازمایش مثبت شدنه بارداریم الانم ازمایش هاموانجام دادم گفتن شوهرم یکم مشکل داره واینکه به خودمم اسپرین دادوبه شوهرمم داروهای تقویتی

جاری من ۴بار سقط کرد دلیلشم این بود که رحمش عادت کرده بود و بچه رو نگه نمیداشت تینام اوایل پول نداشت ...

خب هر کسی فرق داره دخترخالم دوبار سقط کرد بار اول بخاطر هماتوم بود بار دوم قلبش تشکیل نشد

خب مال هرکی باشه‌فرقی نمیکنه، بلاخره بایدبره دنبال درمانش یانه من خودمچندتاسقط داشتم که فقط درحدازما ...

فعلا فقط رفت سونو بهش گفتن مشکلی نداره ولی آزمایش نداده چون سقط بچه یه بار بخاطر هماتوم بود بار دوم قلب بچه تشکیل نشد 

فعلا فقط رفت سونو بهش گفتن مشکلی نداره ولی آزمایش نداده چون سقط بچه یه بار بخاطر هماتوم بود با ...

خب چرادرست ازاولش توضیح نمیدی که ادم بدونه علم غیب که مانداریم، من فکرکردم خودش خود به خودسقط میشه