2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 70 پست
نه میگن در اصل رومی هستیم

اشتباه گفتن اختلاط اقوام ایرانی اینقدر زیاده رومیان قبل از حمله اسکندر در حدود منطقه شوش قدیم بعنوان برده آورده شدن به ایران از اون موقع اینقدر اختلاط نژاد زیاد رخ داده ک اصلا نمیشه گفت. نژاد خالص مردم این مناطق قابل شناسایی نیست 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
میشه یه سری چیزا خرید ... من مامانم از ۱۸ سالگیم شروع کرد برقی ها رو خرید ... الان هم اونا گرون شده ...

اوهوم منم برقیاروخریدم منظوری چیزای دیگه بودمثه قابلمه وچینی واینا‌...مبارکت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه گفتن اختلاط اقوام ایرانی اینقدر زیاده رومیان قبل از حمله اسکندر در حدود منطقه شوش قدیم بعنوان ...

میگن یه عده کمی از رومیای به جا مانده هستیم،ما ولرا خیلی متفاوتیم 

میگن یه عده کمی از رومیای به جا مانده هستیم،ما ولرا خیلی متفاوتیم 

عاره میدونم برا خیلی دست و دل باز هستن ولی خب شوشتری ها معروف ب خساست هستن از نظر مذهبی هم ک شوشتری ها مذهبی تر هستن و لرها طایفه بندی های مشخصی دارن  اصالت و ریشه شون شفاف و مشخصه ک چی هست 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
عاره میدونم برا خیلی دست و دل باز هستن ولی خب شوشتری ها معروف ب خساست هستن از نظر مذهبی هم ک شوشتری ...

در مورد اینکه لرها از با اصالت ترین و قدیمی ترین قومیت های ایران هستند شکی نیست اما تا جایی که میدونم شوشتریها هویت اجتماعی و فرهنگ بالایی از شهرنشینی دارن که برمیگرده به پیشینه تاریخی احداث این شهر. در واقع علاقه به تحصیل و رعایت آداب اجتماعی جایگاه ویژه ای در این شهر داشته. 

💚💖
ولی ما شوشتری ها با شوشتری ها راحت تریم

عاره خب درستش هم همینه تشابه فرهنگی خیلی تو خوشبختی زوجین موثره

در مورد اینکه لرها از با اصالت ترین و قدیمی ترین قومیت های ایران هستند شکی نیست اما تا جایی که میدون ...

بله دقیقا همینطوره  شهر تاریخی هست و زیبا الیته الان فکر میکنم 50. 50 شده ساکنینشون بختیاری داره و عرب و شوشتری اکثر شوشتری های اصیل اهواز مهاجرت کردن 

شوشتری ها با کلاس تر از لرا هستن 

ای جان باشه شما با کلاس تر هستین ایشالا ک همه عاقبت به خیر بشن صرف  نظر از نژاد و شهر