ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اول داخل دهن نگاه کن دندون سوراخ نداری قشنگ نگاه کن شاید مال اونه
سلام شما باید دکتر میشدید دقیقا به مشکل ظریفی اشاره داشتید من 3تا از دندونای بزرگ خراب شده دوتاش که کلا خالی ولی خب چون دفترچم سلامت فعلا نرفتم دکتر با اینکه از سال 98 خراب هستند و دکتر گفت باید روکش بشه و شدید درد میکنه ولی با قرص دندان درد فعلا سر میکنم تا برم سر کاری بیمه شدم برم پی درمان. بره گوشم احتمالا از همونه از داروخونه قرص چرک کن گوش گرفتم دردش کمتر شده
🍃🕌تو چه ترسی داری تو خدا را داری و خدا اول و آخر باتوست👽
ببین من از دکتر بودن کم ندارم زیاد از این موردا دیدم خخخخ بیا تا راه کار برات بدم با چرک خشک کن هم خ ...
سلام وقت بخیر ممنون از لطفتون استعدادشو دارید تشخیص تون درست بود. 😅مادرم از داروخانه قرص صورتی بزرگ آزیروسین گرفت بود بره چرک خشک کن بعد 3روز فعلا بهتر شد شکر خدا.
🍃🕌تو چه ترسی داری تو خدا را داری و خدا اول و آخر باتوست👽
رفتم دکتر مشکل عفونت گوشام بود که زده بود التهاب شدید شده بود. دکتر قطره گوش و بینی داده ولی هنوز کامل خوب نشدم. خیلی بده همش انگار سرم تو موجه و سوت داره. دردش خوب شده ولی کیپ هست هنوز
گاهی اونقدر از حق خودت میگذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑