2777
2789
عنوان

کسی میدونه برا گوش درد شدید چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 122679 بازدید | 64 پست
گوش درد با دوا گلی حل نکنین گوش نزدیک مغزه عفونتش میزنه به مغز پسر دوساله یکی از فامیلا دور ار جون ه ...

ببخشید دوا گلی چیه؟ 

🍃🕌تو چه ترسی داری تو خدا را داری و خدا اول و آخر باتوست👽 

درد گوشی که مشکل داره دو تا سه قطره روغن زیتون بریزید. بارها هم در گوش درد بزرگترها و هم بچه ها ...

سلام وقت من الان با گوش پاکن اغشته به روغن زیتون داخل هر دو گوش زدم یهو ضرر نداشته باشه اسیب ببینه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش که برو دکتر...دومش عنبرنسارا ازعطاری بخر تندتند دودکن زیرگوش ت.اسپندهم برای من جواب داده تاحالا ...

مهر نماز انداختم رو پکیج گرم شه و روغن زیتون هم ریختم به گوش اسپنددود کردم فعلا نتیجه حاصل نشد 

اول داخل دهن نگاه کن دندون سوراخ نداری قشنگ نگاه کن شاید مال اونه

سلام شما باید دکتر می‌شدید دقیقا به مشکل ظریفی اشاره داشتید من 3تا از دندونای بزرگ خراب شده دوتاش که کلا خالی ولی خب چون دفترچم سلامت فعلا نرفتم دکتر با اینکه از سال 98 خراب هستند و دکتر گفت باید روکش بشه و شدید درد میکنه ولی با قرص دندان درد فعلا سر میکنم تا برم سر کاری بیمه شدم برم پی درمان. بره گوشم احتمالا از همونه از داروخونه قرص چرک کن گوش گرفتم دردش کمتر شده 

سلام شما باید دکتر می‌شدید دقیقا به مشکل ظریفی اشاره داشتید من 3تا از دندونای بزرگ خراب شده دوتاش که ...

ببین من از دکتر بودن کم ندارم زیاد از این موردا دیدم خخخخ بیا تا راه کار برات بدم با چرک خشک کن هم خوب نمیشن که

ببین من از دکتر بودن کم ندارم زیاد از این موردا دیدم خخخخ بیا تا راه کار برات بدم با چرک خشک کن هم خ ...

سلام وقت بخیر ممنون از لطفتون استعدادشو دارید تشخیص تون درست بود. 😅مادرم از داروخانه قرص صورتی بزرگ آزیروسین گرفت بود بره چرک خشک کن بعد 3روز فعلا بهتر شد شکر خدا. 

بین عزیزم دندونات سوراخ نیست

سلام خوبی دوست عزیز

اونشب که تا صب گریه کردم نخوابیدم 

رفتم دکتر مشکل عفونت گوشام بود که زده بود التهاب شدید شده بود. دکتر قطره گوش و بینی داده ولی هنوز کامل خوب نشدم. خیلی بده همش انگار سرم تو موجه و سوت داره. دردش خوب شده ولی کیپ هست هنوز  

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑