2777
2789
🤣🤣🤣لامصب نی نی سایت زندگیاروداغون کرده

زندگی منو ک ن... ولی زندگس مامانمینارو چرا .... 

خونه خودم اپارتمانه زیاد در باز و بسته نمیشه .ولی خونه مامانم ویلایی مرتب میرن و میان تو حیاط‌... در ک باز و بسته میشه اعصابم خورد میشه انقدر سرشون غر میزنم .... بچه داداشم جرات نداره بره بیرون تازه ب داداشمم میگه:نرو الان سرت جیغ میکشه😂😂😂😂😂😂

رع جون ندارم برم چیزی بخورم دلم همه چی میخوادالان😑

من ذخیره کیکامم تموم شده

چندوقته گشنم میشه چیزی نمیخورم🤣

فردابایدبازیه کارتون کیک بیارم

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخی عزیزم چرامشکلتون چیه؟؟

بهم دروغ گفت امشب فهمیدم قسم دروغ هم خورده از اول عقدمون هم مشکل داشتیم سر خیلی چیزا تا الان که 5ماهه عروسی کردیم عروسیمون هم با گریه و ناراحتی گذشت امشب وقتی گفتم من با چه امیدی بمونم باهات اخه گفت چرا نمیری پس،برو هر غلطی میکنی بکن، جا خوردم اصن، دلم گرفت خیلی 

زندگی منو ک ن... ولی زندگس مامانمینارو چرا ....  خونه خودم اپارتمانه زیاد در باز و بسته نمیشه ...

😂😂😂دقیقا منم عصبانی میشم همینم

خیلی متاسفم😪

یبار اینقد زجرم داد۳ماه افسردگی شدید داشتم...مثل ی مرده بودم نه غذا نه بیرون فقط تو اتاق و سرم...برا همین پهلوم ک درد بگیره اون وحشت گذشته یادم میاد اون همه دردی ک تنهایی کشیدم....بنظرت طرف گف ساعت مشخص بزاش زنگ بزنم الان نزنم زشته؟هنو پول واریز نکردم شماره کارت نداد.فقط گفتم ی وقت بدید گف فلان ساعت زنگ بزن.

یبار اینقد زجرم داد۳ماه افسردگی شدید داشتم...مثل ی مرده بودم نه غذا نه بیرون فقط تو اتاق و سرم...برا ...

به نظرم زندگیتوقاطیه این خرافه هانکن...

اخی براچی

هفته پیش ت مدرسه پاش پیچ میخوره بعد تا زنگ اخر بچه ها هعی پاشونو میزارن رو پای بچه دردش هعی بیشترمیشه.بردمش دکتر عکس هم گرفت .پمادرمیزدم کمی بهترشده بود ولی صبحها میخاس بره مدرسه ناراحتی میکرد ک درد داره.تااینکه ساعت چهار از گریه ش بلند شدم هعی صدام میزد مامان پام😕اومدم دوباره پماد زدم ماساژ دادم بعد اومدم نت سرچیدم بابت پاش ببینم راه حل دیگه ایی هس یا ن.ک پیدا کردم صبح بشه انجام بدم ببینم چی میشه 

بهم دروغ گفت امشب فهمیدم قسم دروغ هم خورده از اول عقدمون هم مشکل داشتیم سر خیلی چیزا تا الان که 5ماه ...

ای بابا

واقعا این مدلی شده

ما مجرد بمونیم بهتره پس

این همه گلایه ادم رو میترسونه بخدا

منم شوهرم بس حرصم داد پهلوم ی هفتس درد میکنه ...منم ب طلاق فک کردم..دوسم‌گف برو فال بگیر حالا ک فک م ...

واقعا ارزش ندارن اصن، من میترسم حامله باشم، به نظرتون ممکنه؟ بی بی چک نشون نده؟ 

من ذخیره کیکامم تموم شده چندوقته گشنم میشه چیزی نمیخورم🤣 فردابایدبازیه کارتون کیک بیارم

منم بیسکویت وشیرکاکائو هست ولی حسش نی پاشم برم تااشپزخونه😹

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood
بهم دروغ گفت امشب فهمیدم قسم دروغ هم خورده از اول عقدمون هم مشکل داشتیم سر خیلی چیزا تا الان که 5ماه ...

💔💔💔مشاوره رفتین؟منم مشکل دارم برا همین گفتم حالا حالاها عروسی نمیکنم تا بببینم چی پیش میاد