2777
2789

من با شوهرم بحثم شد شدید، احتمالا جدا شیم، تو عصبانیت زیر دلم و کمرم خیلی درد گرفت جوری که رفتم دراز کشیدم بعد از اروم شدن دردم خوب شد، چند وقتیه یهو سینم گز گز میکنه یا گاهی درد خیلی کم داره مثل گرفتی، پریود این ماهم دو روز بود روز سوم تموم شد اونم یکم کمتر از قبل، بی بی چکم منفی بود، تو فکرم، خیلی دلم گرفته 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من با شوهرم بحثم شد شدید، احتمالا جدا شیم، تو عصبانیت زیر دلم و کمرم خیلی درد گرفت جوری که رفتم دراز ...

اخی عزیزم

چرامشکلتون چیه؟؟

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
😂😂😂خوچرامیری ک بخوابی داداشت راس میگه والااا

خب شبا تو نی نی سایتم.... روزا نمیتونم بیدار بمونم.... خب من نمیخوام برم از صبح هی پیام میده نمیای؟ امروز نمیای؟ بیا دیگه.. چیکار میکنی تنهایی بیا... من ب خاطر خودش میدم...

خب شبا تو نی نی سایتم.... روزا نمیتونم بیدار بمونم.... خب من نمیخوام برم از صبح هی پیام میده نمیای؟ ...

🤣🤣🤣لامصب نی نی سایت زندگیاروداغون کرده

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
من با شوهرم بحثم شد شدید، احتمالا جدا شیم، تو عصبانیت زیر دلم و کمرم خیلی درد گرفت جوری که رفتم دراز ...

منم شوهرم بس حرصم داد پهلوم ی هفتس درد میکنه ...منم ب طلاق فک کردم..دوسم‌گف برو فال بگیر حالا ک فک میکنم‌شوهرم ارزش نداره برم۵۰تومن پول بسوزونم‌ بخاطرش...😐