2777
2789
با بارداری اولم کاملن متفاوت بود اول این شک کردم که از گوشت مرغ و ماهی تن  حالم بد میشد ولی درد ...

بیچاره شدم پس

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان  من الان احساس تهوع دارم و پایین دلم سمت ران پای چون درد میکنه

یه نفر بالاتر گفت آزمایش اوایلش نشون نمیده دقیق نمیدونم چقدر درسته میتونی چند روزی صبر کنی بعد بری آزمایش ولی فردا یه بار دیگه بی بی چک بزن 

چطور میتونم مطمئن باشم که امروز تصمیمی نمیگیرم که ده سال دیگه پشیمون نباشم... درست مث امروز و ده سال پیش.

سلام منم یک هفته موندنی احساس پریودبودن داشتم ولی ترشح بودالانم یه روزگذشته میشه حامله بودیاکی بایدازمایش داد؟

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
سلام منم یک هفته موندنی احساس پریودبودن داشتم ولی ترشح بودالانم یه روزگذشته میشه حامله بودیاکی بایدا ...

سلام ممکنه باشه ممکنه نه بهترین زمان بی بی چک یه هفته بعد از پریودیه،واسه من که نبودیه روز بعد از موعد بی بی چک زدم منفی شد ولی مطمئن نبودم فرداش آزمایش دادم باز منفی شد بعد روز سوم پریود شدم.شماهم اگه خیلی عجله داری یکی دوروز اینده آزمایش خون بده مطمئن تره اگه نه که بزار یه فته بگذره بعد بی بی چک بزن 

مخالف حضور اقایان در سایت
سلام ممکنه باشه ممکنه نه بهترین زمان بی بی چک یه هفته بعد از پریودیه،واسه من که نبودیه روز بعد از مو ...

اهان ممنون اگه خدابخواد

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....