2777
2789
مرسی  دوبار تهوع داشتم ، سردرد و سرگیجه گاهی دارم و این زیر دلم ک گفتم باعث شد بزنم  وگر ...

نگران نباش احتمال هم داره پریود شی حالا از الان به خودت استرس نده برای بچت خوب نیس شیرتو میخوره 

چطور میتونم مطمئن باشم که امروز تصمیمی نمیگیرم که ده سال دیگه پشیمون نباشم... درست مث امروز و ده سال پیش.
اینا میتونه از علائم بارداری هم باشه منم وقتی باردار بودم حس اوایل پریودی رو داشتم

دیروز رفتم خرید وسایل زیادی هم بغلم نبود ولی وقتی اومدم خونه انگار یچی از زیر دلم داشت کنده میشد ...از همونه؟

بعد ترشحم بیشتر شد انگاری همین الان میخوام پریود بشم

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من یه خط خیلی خیلی کم رنگ میبینی یا اشتباه میکنم چون ماله منم تو عکس نمیوفتاد 

اره یه خط خیلیییی کمرنگ خیلییی

نگران نباش احتمال هم داره پریود شی حالا از الان به خودت استرس نده برای بچت خوب نیس شیرتو میخوره  ...

آخه الان دو هفته اینجوریم

نگران نباش احتمال هم داره پریود شی حالا از الان به خودت استرس نده برای بچت خوب نیس شیرتو میخوره  ...

اگ پریود بود باید تا الان میومد

دیروز رفتم خرید وسایل زیادی هم بغلم نبود ولی وقتی اومدم خونه انگار یچی از زیر دلم داشت کنده میشد ... ...

اخه اگه پریودی بود که هاله نمیافتاد حالا باز هم احتمال خطا هم داره دیگه 

منم پسرم 7 ماهش بود باردار شدم البته نگه نداشتم سقط کردم 

چطور میتونم مطمئن باشم که امروز تصمیمی نمیگیرم که ده سال دیگه پشیمون نباشم... درست مث امروز و ده سال پیش.
اخه اگه پریودی بود که هاله نمیافتاد حالا باز هم احتمال خطا هم داره دیگه  منم پسرم 7 ماهش بود ب ...

علائمتو میگی ؟

سقط سخته؟

آخه الان دو هفته اینجوریم

اگه دو هفته اس که شاید بارداری دیگه پس صب حتمن برو دکتر که مطمین شی 

اره دو هفتس حالم بده ...شاید بیشتر باشه

راستش به دید خودم یه ماهه حالم بده

اره یه خط خیلیییی کمرنگ خیلییی

پس هستی الان نرو از نشون نمیده بزار چند روز دیگه ماله منم بیبی مثبت شد مثله تو ولی از منفی الان نرو وقتی خطش دیده تر شد برو

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
علائمتو میگی ؟ سقط سخته؟

آره عزیزم سخته تا جای ممکن انجام نشه بهتره من برای بچه اولمم ناخواسته بود ترسیدم سقط کنم مدام گریه میکردم و حالم بد بود دیگه برای دومی نترسیدم خودم تو خونه با قرص سقط کردم خیلی سخت بود مث یه زایمان استرس و عذاب داره ولی خب به زندگیم اعتمادی نداشتم برای همین ترجیح دادم سقط کنم بهترین کاره که هیچ وقت هم پشیمون نشدم

پس هستی الان نرو از نشون نمیده بزار چند روز دیگه ماله منم بیبی مثبت شد مثله تو ولی از منفی الان نرو ...

خیلی میترسم از بودنش

آره عزیزم سخته تا جای ممکن انجام نشه بهتره من برای بچه اولمم ناخواسته بود ترسیدم سقط کنم مدام گریه م ...

بنظرتون من نگه دارم ؟

آخه همه شرایط زندگیم خوب و عالیه

فقط همسرم نگران خرج و ایندشه همین

بنظرت نگه دارم؟

پس هستی الان نرو از نشون نمیده بزار چند روز دیگه ماله منم بیبی مثبت شد مثله تو ولی از منفی الان نرو ...

جدن؟ ولی خون که دقیق و مطمئن جواب میده بارداری من تو سونو هم نشون نمیداد ولی از روی بتا مشخص شد بی بی چکمم کمرنگ بود