2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی مثبته قطعی؟

میدونم که اگه هاله بیوفته احتمال منفی بودنش کمه ولی خب دقیق نمیدونمم شاید چون بچه شیر میدی به هورموناتم ربط داشته باشه حالا اگه عجله داری که برو آزمایش بده اگه نه که بزار دو دوز بگذره باز تکرار کن تستتو

چطور میتونم مطمئن باشم که امروز تصمیمی نمیگیرم که ده سال دیگه پشیمون نباشم... درست مث امروز و ده سال پیش.
ع  پس فردا میرم ازمایش..برم بدم بنظرت بتا چند میزنه الان؟

اگه مثبت باشه که اوایلش باید باشه 

استرس نگیر فعلن خیلی هم خوشبحالت میشه یه نی نی ناز بهتون اصافه میشه😍

چطور میتونم مطمئن باشم که امروز تصمیمی نمیگیرم که ده سال دیگه پشیمون نباشم... درست مث امروز و ده سال پیش.
میدونم که اگه هاله بیوفته احتمال منفی بودنش کمه ولی خب دقیق نمیدونمم شاید چون بچه شیر میدی به هورمون ...

دیگ حوصله بی بی ندارم

پدرم دراومد تا بقیه بگن هستش.  انگاری وقتی مثبته فقط خود ماها میبینیم ...

ینی از شیر دهی هم میشه مثبت بشه:؟

همیشه بخاطر داشتنتون خداروشکر میکنم(همسرم،پسرم ،دخترم)
چجوری الان بفهمم صد در صد هستم یا نه؟

تنها راهت همون آزمایش خون هست که تا صب صبر کن برو آزمایشگاه دیگه راه دیگه ای نداری 

اگه مثبت باشه که اوایلش باید باشه  استرس نگیر فعلن خیلی هم خوشبحالت میشه یه نی نی ناز بهتون اص ...

سخته ...

خالش صورتیع ها...درسته؟ باید صورتی باشه؟

تنها راهت همون آزمایش خون هست که تا صب صبر کن برو آزمایشگاه دیگه راه دیگه ای نداری 

ببین همش حس میکنم الان پریود میشم ولی چک میکنم میبینم خبری نیس 

زیر دلمم درد میکنه میزنه به ران پاهام و استخوان ران پام

از همونه؟

دیگ حوصله بی بی ندارم پدرم دراومد تا بقیه بگن هستش.  انگاری وقتی مثبته فقط خود ماها میبینیم .. ...

نمیدونم عزیزم فقط حدس زدم گفتم شاید بتونه دلیلش شیر دهیت باشه وگرنه هاله که افتاده اما دلیل قطعیشو ایشاله فردا میفهمی نگران نباش

ببین همش حس میکنم الان پریود میشم ولی چک میکنم میبینم خبری نیس  زیر دلمم درد میکنه میزنه به را ...

اینا میتونه از علائم بارداری هم باشه منم وقتی باردار بودم حس اوایل پریودی رو داشتم

نمیدونم عزیزم فقط حدس زدم گفتم شاید بتونه دلیلش شیر دهیت باشه وگرنه هاله که افتاده اما دلیل قطعیشو ا ...

مرسی 

دوبار تهوع داشتم ، سردرد و سرگیجه گاهی دارم و این زیر دلم ک گفتم باعث شد بزنم 

وگرنه بخاطر شیردهی پریود نمیشم

مطمئنی؟؟

ببین من یه خط خیلی خیلی کم رنگ میبینی یا اشتباه میکنم چون ماله منم تو عکس نمیوفتاد 

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم