2777
2789
عنوان

یمدت سرد شم

137 بازدید | 13 پست

بنظرتون یمدت از دوست پسرم دوری کنم چطوره؟

یمدت انگار اصلا حواسم بهش نیست و به چیزای دیگه سرم گرمه اصلا زنگ نزنم کوتاه پیام بدم و تو زنگا هم زود خداحافظی کنم نظرتون چیه؟ کسی تجربه داشته 

ممکنه چه واکنشی نشون بده؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب یمدت سر خودش شلوغه زیاد بهم توجه نمیکنه اعصابم خورد شده

تو میدونی اون کارداره زیاد ب تو توجه نداره ولی اون بی توجهی ببینه یا میگه سرت جایی دیگه گرمه یا نهایتا اگه ادم خوش بینی باشه میگه دیگه ازش خسته شدی یا بهش علاقه نداری

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
اینجوری ینی ممکنه حس بهتری بهم داشته باشه؟؟؟

اره بخدا من تجربه دارم ک میگم اون بهم ی مدت بی توجه بود من هی بهش زنگ زدم هی پی ام دادم دیدم همه چی بدتر شد ولی دور شدم ازش اوکی شد 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم /مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 
تو میدونی اون کارداره زیاد ب تو توجه نداره ولی اون بی توجهی ببینه یا میگه سرت جایی دیگه گرمه یا نهای ...

ولی خب تقصیر من چیه اون باید ووسه من وقت بزاره باید از حالا احساس مسئولیت کنه منم نیاز دارم پیشم باشه البتا هستا ولی زیاد نه اکثرا تنهام😢😢😓😪

ولی خب تقصیر من چیه اون باید ووسه من وقت بزاره باید از حالا احساس مسئولیت کنه منم نیاز دارم پیشم باش ...

نمیدونم والا بالاخره خودت اخلاقشو بهتر میدونی 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز