2777
2789
عنوان

بیمه سلامت

62 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها یه سوااال مهم

من تازه باردارشدم بیمه هم نداریم میخواستم بدونم این بیمه سلامت ایرانیان برا هزینه ازمایش و غربالگری و سونو و صد البته زایمان به درد میخوره 

اخه دکترم هم از هزینه ها من ترسونده هم میگه بیمه سلامت به درد نمیخوره ،میخوام ببینم اگه کسی استفاده کرده خوبه منم برم بیمه شم 😢

به کجا چنین شتابان ؟!/به هرآن کجا که باشد /به جز این سرا سرایم ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من داشتم هیییییییچ بدرد نخورد ینی هیچ ها تو بیشتر سونو ها هم نوشته بیمه سلامت قبول نمیکنیم

ای بابا پس چه کنیم😢😢

بچه ها کسی میدونه بیمه سلامت و ایرانیان یکی هستیا نه؟!

سلام من همین امروز دفترپیشخوان بودم چنتا نکته باید بهت بگم که اول اینکه بیمه سلامت ک رایگان بود الان دیگه صادرنمیشه و جایگزینش ایرانیان شده.دوم اینکه هزینه ایرانیان برا هرنفر ۵۸۰تومنه سالانه،که شماباید بری ثبت نام کنی تا یکماه بعد برات جواب میاد ک اگه بهت تخفیف تعلق بگیره(استعلام وزارت کار میشید)بعداز یکماه برات پیام میاد ک نصف هزینه روبدید یعنی نفری۲۹۰.من امروز گرفتم.این بیمه تو بیمارستانای دولتی و بعضی از خصوصیا قبول میکنن و برا سونو ایناهم تاحدودی بدردت میخوره غیراز آزمایشات غربالگری ک آزاده.درکل براما ها که بیمه نداریم خوبه از هیچی بهتره ولی برا زایمان حتما بگیرش

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
سلام من همین امروز دفترپیشخوان بودم چنتا نکته باید بهت بگم که اول اینکه بیمه سلامت ک رایگان بود الان ...

مرررس واقعا دستت درد نکنه