2777
2789
نیازمند یک نویسنده برای سایت تفریحی هستم با شرایط زیر : *آشنایی با وردپرس *عنوان پست تغییر داده بشه *عکس ها در خود سایت آپلود بشه *افزونه سئو پر بشه *تغییر خط اول پست *عکس پست در خود سایت آپلود بشه *لینک دار کردن و بولد کردن کلمات مهم در متن *تعداد 7-10 تا تگ ( برچسب) روزانه تعداد 5 پست میخوام دقت کنید : نویسنده ای میخوام که هر روز به طور مداوم پست بذاره برای شروع برای هر پست 350-300 در نظر دارم. که این مبلغ بسته به مهارت و اختصاصی بودن پست نویسنده افزایش پیدا می کنه نویسنده,استخدام نویسنده,نیازمند نویسنده,نویسنده سئو کار,استخدام نویسنده سئوکار,نویسنده سایت تقریحی,نویسندگی سایت
و مکرو و مکر الله والله خیر الماکرین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه نفر رو سراغ دارم کارش عالیه بذار تماس بگیرم باهاش الان بهت خبر میدم

انجام پروژه SPSS، تحلیل SPSS ، تحویل یک روزه ی پروژه ها، انجام پایان نامه: http://www.IranSPSS.com/
توسط گروه مجرب
از طریق همین تاپیک خانومی رو استخدام کردم و کل اصول رو بهش آموزش دادم! شروع کرد به پست دادن و ... بماند که چقدر آموزشش طول کشید و چقدر اشتباه داشت! آخرشم به من اونچه که از دهنش میومد گفت! اینه که چون دستم نمک نداره لطفا قبل از هر چیز شرایط پست اول رو مطالعه فرمایید!
من خودم هم سئو کارم،هم طراح سایتم هم ورد پرس و بقیه سی ام اس ها رو بلدم هم خانومم میتونم برات پست بذارم تازه از همه مهتر خیلی خیلی باهوشم اخلاق اداری و کاری هم دارم یه موقع اگه نتونستم کار انجام بدم سه روز قبل یا یه هفته قبلش میگم که بتونید یه کسی رو جایگزین کنید سارا مرادی
هر دو نویسنده گرامی HBlogger و سارا لطفا شماره تماس و یا یاهو آیدی خودتون رو قرار بدید. امیدوارم شرایط و به خصوص قیمت رو مشاهده کرده باشید. چون یه خانوم با سطح فرهنگی بسیار پایین استخدام کردم و شدیدا باهاش به مشکل خوردم ! پس شرایط رو مطالعه کنید که پس فردا مثل اون به اصطلاح خانوم نگید من رو گول زدی!
سلام. من برای سایتهای زیادی کار کردم آشنایی کامل با نوینسدگی و سئو دارم اگر خواستید در خدمتم.
malayergasht.com وب سایت اطلاعات جامه شهری و مشاغل ملایر . مکانی برای تبلیغات رایگان و معرفی تخفیفات شما