2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 64 پست
من که امروز عکس رنگی گرفتم دارم از درد میمیرم ....امروز حین انجامش میخاستم پاشم بگم اصلا نمیخام .... ...

منم انجام دادم سخته

دشتمان گرگ اگر داشت،نمی نالیدیم   نصفی ازگله ی مارا سگ چوپان خورده  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بچه ها حال دل من اصلا خوب نیس برام دعا کنید دلم گرفته دعا کنید خدا بمنم نظر کنه خسته شدم 

الهی بمیرم برا دلت 😔

میدونم خیلی سخته هی خدا 

خدا خودش ارومت کنه و دامنتو سبز کنه

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
بحق حضرت زهرا خدا چشم و دل شمارو هم با بهترین و خوب ترین چیزهایی که وجود داره و دوست دارید روشن کنه

مرسی بانو

دشتمان گرگ اگر داشت،نمی نالیدیم   نصفی ازگله ی مارا سگ چوپان خورده  
ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی و یه نی نی خوشگل و سالم بدنیا بیاری عزیزم 

مرسی بابت دعای قشنگت عزیزم انشالله شماهم به مراد دلتون برسی

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
ایشالا به سلامتی بغلش بگیری عزیزم بقیه منتظرام به زودی به ارزوشون برسن

انشالله

استارتر عزیز مبارکت باشه ایشالله فندوق کوچولوت محکم بچسبه بهت تا نه ماه دیگه سالم و سلامت بیاد بغلت

از ته دلم که شکسته  برای همه منتظرا دعا میکنم دامنشون سبز بشه طعم مادر شدن رو بچشن 

برای منم دعا کنید سه سال منتظرم یه بار ivf کردم که منفی شد متاسفانه

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه

سلام مبارکه عزیز دلم  .منم امروز بی بی زدم نمیدونم چرا چیزی نشون نداد نه مثبت شد ن منفی.کلی استرس کشیدم

بنده مادر یک 🙆ناز و یک 🙋‍♂️کاکل زری هستم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜