2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 64 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی ازش خواستم اما اینقد روسیاهم که روم نمیشه به درگاهش دعا کنم😔

ماهمه روسیاهیم اما اون هیچ وقت از ما انتقام کارایی که کردیمو اینجوری نمیگیره مطمئن باش خدا کمکت میکنه دعا کن خدا عاشق اینه بندش ازش بخواد تا اونم اجابت کنه

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
دختر لر میتونم بپرسم از کدوم شهری؟ 

میترسم اشنا باشه توسایت ببخشید گلم اما چهارمحالیم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
بچه ها حال دل من اصلا خوب نیس برام دعا کنید دلم گرفته دعا کنید خدا بمنم نظر کنه خسته شدم 

بحق حضرت زهرا خدا چشم و دل شمارو هم با بهترین و خوب ترین چیزهایی که وجود داره و دوست دارید روشن کنه

سلام😊 
من که امروز عکس رنگی گرفتم دارم از درد میمیرم ....امروز حین انجامش میخاستم پاشم بگم اصلا نمیخام .... ...

تحمل کن من دوبار توخونه سقط کردم چه روزایی بود لار اولشو تنهای تنهابودم میرفتم توحموم دستمال میزاشتم جلو دهنم که صدام نره خونه همسایه ها .

تحمل کن خدا هیچ سختی رو بی جواب نمیزاره

اها بسلامتی عزیزم فکر کردم همشهری هستیم

😍😍

ماهمه روسیاهیم اما اون هیچ وقت از ما انتقام کارایی که کردیمو اینجوری نمیگیره مطمئن باش خدا کمکت میکن ...

ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی و یه نی نی خوشگل و سالم بدنیا بیاری عزیزم 

به پیج لباس کودک من بیاین 😍😍 mezone_arisa@ 👉اینم ادرسش ممنون عشقا
من که امروز عکس رنگی گرفتم دارم از درد میمیرم ....امروز حین انجامش میخاستم پاشم بگم اصلا نمیخام .... ...

عوضش انشالله گلم ، نه ماه دیگه درد شیرین زایمان رو تجربه کنید و اینها از یادتون بره

سلام😊