2777
2789
عنوان

پشیمونییییین؟؟؟؟😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الآن انقدر ناراحتم که میگم نه عشق و عاشقی همش کشکه البته به طرف مقابل و خودتم بستگی داره ک همونجور مثل قبل عاشق باقی بمونین ولی من و همسرم ک دلمرده شدیم همو میخوایما ولی خب کارهایی ک قبل ازدواج واسم میکردو الان نمیکنه

♡خدایا شکرت♡

ازدواج بدون عشق که واقعا مزخرفه... بعد ازدواجم مسئولیت داری و خب قطعا شرایط سخت میشه گاهی اوقات تو زندگی ، عشق همیشگی نیست ولی دوست داشتن همیشگیه، عشق یه جور دوست داشتن آتشینه که گاهی اوقات هست و گاهی نیست بسته به روحیات و شرایط و هورمونها😂 تو یه کتابی خوندم که دوست داشتن ترکیبی از چهار عنصره: توجه، احترام، معرفت و مسئولیت... کسی که واقعا دوست داشته باشه تحت هرررر شرایطی این چهار عنصر رو نسبت به تو داره 

مهم درک و شعوره دو طرفه نه سنتی و مدرن بودن ازدواج 

بعضی ازدواج های سنتی دیدم که بعد عروسی خیلی عاشق هم شدن و زندگی خیلی خوبی دارن 

بعضی عاشقارو هم دیدم که ازدواج کردن و بعد از ازدواج حالشون از همدیگه به هم میخوره

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
نوچ بابام کله شقه هر دفه یه بهونه میارههههه

شماها باباهاتون گیر میده من بدبخت مامانم 😕

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍
ههههعی مشکلش چیه مگه؟ من خونوادم اصن مذهبی نیستن مخصوصن پدرم اما اون مذهبیه میدونم بابام زنده نمیزار ...

ما هیچی دوریم خرداد میاد خاستگاری

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨