2777
2789
عنوان

قرص دوفاستون

79 بازدید | 21 پست

سلام دوستان دکتر بهم سه دوره دوفاستون داده از شب15پری ماه اول 25سیکل پریود شدم ماه دوم 36سیکل پریود شدم. این ماه الان14سیکلم. میتونم تین دوره رو از امشب بخورم مشکلی پیش نمیاد؟ 

برام دعا کنید نی نی بیاد بغلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تنبلی دارم و تحت نظرم میخوام باردار بشم اما نمیشم

من پریودیام چندماهی بهم ریخته بود سونو رفتم گفت یکم تخمدانات ضعیفه ولی دکتر گفت ن مشکلی نیس روز12سیکل فولی7و8داشتم. درصورتی ک دوره هام 32تا35روزه اس

من پریودیام چندماهی بهم ریخته بود سونو رفتم گفت یکم تخمدانات ضعیفه ولی دکتر گفت ن مشکلی نیس روز12سیک ...

فولی ۷ و 8 خیلی کوچیکن توهم مثل منی تنبلی داری

چند وقته اقدامی؟

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

من پریودیام چندماهی بهم ریخته بود سونو رفتم گفت یکم تخمدانات ضعیفه ولی دکتر گفت ن مشکلی نیس روز12سیک ...

دکترم مجبور شدم عوض کنم این ماه دیر رفتم پیشش. برام برا ماه بعد از3پری به مدت 5شب کلومفین نوشت و گفت 12سیکل برو سونو بعد اگ خوب بود امپول بزنی

فولی ۷ و 8 خیلی کوچیکن توهم مثل منی تنبلی داری چند وقته اقدامی؟

واقعا تنبلیه؟ وای خدا دکتر جدید بهم گفت تنبلی نداری گفتم دکتر قبلی گفت نداری... من 11ماه ولی چون سرکار میرم کلا از شوهرم جدام اخر هفته ها پیششم

دکترم مجبور شدم عوض کنم این ماه دیر رفتم پیشش. برام برا ماه بعد از3پری به مدت 5شب کلومفین نوشت و گفت ...

اینجوری ک حساب کردم اگ دوره ام این ماه35روزه باشه 12سیکل بعدی میافته تعطیلات دوروز تعطیلیه نمیدونم چکارکنم

واقعا تنبلیه؟ وای خدا دکتر جدید بهم گفت تنبلی نداری گفتم دکتر قبلی گفت نداری... من 11ماه ولی چون سرک ...

بله فولیکول کوچیک و قاعدگی نامنظم ینی اینکه تنبلی داری

منم ۱۴ ماهه اقدامم و هنوز حامله نشدم  

بهت قرص تحریک تخمدان نداده؟

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

فولی ۷ و 8 خیلی کوچیکن توهم مثل منی تنبلی داری چند وقته اقدامی؟

شما چند وقته دوفاستون میخوری چند روز بعد پری شدی دوره هات چند روزه اس

شما چند وقته دوفاستون میخوری چند روز بعد پری شدی دوره هات چند روزه اس

من یک هفته بعد اتمام قرص خونریزی میکنم

تقریبا چهارماهه

سی روزه