2821
2789
عنوان

کالسکه

1164 بازدید | 15 پست

سلام دوستان، کسی بوده از شما و یا از دوستانتون کالسکه مارک جیکل(jikel) خریده باشه؟؟خیلی خیلی به کمکتون احتیاج دارم اگر خریدین لطفا بگیننن

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

استفاده نكردم ولي ميدونم كيفيتش خوبه تهران نمايندگي اسبق چيكو الان جمع كرده جيكل مياره

اره توی پاسداران، الان شده جیکل، چون قیمتش نسبت به بقیه خارجی ها مناسب تره گفام شاید کیفیتش خوب نباشه نمیدونم، ولی از نزدیک که دیدم به نظر خوب میومد، شما کسی داشته اطرفاتون؟

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
من دو تا مارك دليجان دارم يكي عصايي يكي معمولي

راضی هستین از دلیحان؟

اره توی پاسداران، الان شده جیکل، چون قیمتش نسبت به بقیه خارجی ها مناسب تره گفام شاید کیفیتش خوب نباش ...

نه عزيزم نداشته

اره گلم همون ك تو پاسدارانه من بيشتر سيسموني دخترمو ازونجا گرفتم

فقط ميدونم اونا جنس بد نميارن

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
نه عزيزم نداشته اره گلم همون ك تو پاسدارانه من بيشتر سيسموني دخترمو ازونجا گرفتم فقط ميدونم اونا ج ...

عه راضی بودین؟میشه بپرسم چیارو گرفتین؟لباس و اینا؟یا نه وسایل بزرگشو؟چون ما رفتیم دیدیم مغازه رو از خیلی چیزاش خوشمون اومد مثل تخت و کمد و کالسکه، پس معتبره 

عه راضی بودین؟میشه بپرسم چیارو گرفتین؟لباس و اینا؟یا نه وسایل بزرگشو؟چون ما رفتیم دیدیم مغازه رو از ...

عههههه تخت و كمدم اورده ؟؟؟؟

من خيلي چيزاشو از اونجا گرفتم

البته اون موقع نمايندگي چيكو بود

تاپيك سيسمونيم هست هر چيزي ك روش مارك چيكو هست بغير از كالسكه همرو ازونجا گرفتم

عه راضی بودین؟میشه بپرسم چیارو گرفتین؟لباس و اینا؟یا نه وسایل بزرگشو؟چون ما رفتیم دیدیم مغازه رو از ...

اره فروشنده هاشم خيلي خوب راهنمايي ميكنن

يه نمايندگي ديگشم تو ارگ تجريش هست

عههههه تخت و كمدم اورده ؟؟؟؟ من خيلي چيزاشو از اونجا گرفتم البته اون موقع نمايندگي چيكو بود تاپيك ...

اره اوردن، یه ست تخت و کمد، قشنگم هستن، باشه عزیزم نگاه میکنم الان دستت درد نکنه😍خدا گل دخترتم برات حفظ کنه❤❤

اره اوردن، یه ست تخت و کمد، قشنگم هستن، باشه عزیزم نگاه میکنم الان دستت درد نکنه😍خدا گل دخترتم برات ...

قربونت برم خواهش ميكنم

هر سوالي داشتي تو همون تاپيك سيسموني ازم بپرس جواب ميدم

براي تخت و كمدم راهنمايي خواستي بگو 😍

قربونت برم خواهش ميكنم هر سوالي داشتي تو همون تاپيك سيسموني ازم بپرس جواب ميدم براي تخت و كمدم راه ...

باشه عزیزم مرسیی😍😍

استارتر چند قیمته؟عصاییش چند قیمت؟

راستش دقیقا یادم نیست چون یادداشت نکردم، ولی ست کالسکش، یعنی کالسکه با کریر (مدل کروز) که مسافرتی نیست حدود ۳ میلیون بود و ست کابین سایزش که مسافرتی به حساب میومد (مدل کومو) حدود ۴ میلیون. فکر کنم مدلی که حالت عصایی جمع بشه نداره کلا نمیدونم🤔

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز