2777
2789
عنوان

مشکوک

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا ، ولی حس خیلی خوبیه ، من عین دیونه داشتم گریه میکردم اصلا باور نمیشد 

من که فک کنم در جا قلبم وامیستهههه... آز نداده انقد استرس داشتم. مسئول آزمایشگاه گفت بشین نفست بالابیاد. آب بخور قلبت وانیسته

وای یعنی حامله م؟؟؟وای خدایا... پاهام میلرزید از پله های آزمایشگاه میومدم پایین

بله عزيزم ديدي گفتم باردازي

برا ماهم دعا كن 

خيلي مباركه

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

اسی من امکان نداره راجب بیبیچک نظر بدم اشتباه باشه بی برو برگرد حامللللللللله ای مباااااااااارکه

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
اسی من امکان نداره راجب بیبیچک نظر بدم اشتباه باشه بی برو برگرد حامللللللللله ای مباااااااااارکه

واقعا؟بتام 17.9 بود... بعید میدونم حامله باشم😭😭گفت یه هفته دیگه تست کن. ممکنه زود گرفته باشم؟؟؟ دوهفتست اقدامم همش

باردار بودی منو لایک کن و تو همین تاپیکت بگو ک حسابی بهت تبریک بگیم😘😘😘

بتام 17.9 بود.. جواب قطعی بهم نداد. گفت ظاهرا باردارنیسی. باز یه هفته دیگه بیا تست بده😭😭😭

واقعا؟بتام 17.9 بود... بعید میدونم حامله باشم😭😭گفت یه هفته دیگه تست کن. ممکنه زود گرفته باشم؟؟؟ دو ...

ببببین وقتی میگم حامله ای یعنی حامله ای خیالت راحت اما خیلی زود رفتی چرا اینکارو کردی دلت استرس میخواد مگه بشین کیف کن مبارکه بتا هر لحظه بیشتر میشه تا بعد موعدت بتا کاملا رفته بالا

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

برای آرامش قلبت ذکر بخون استرس زیاد بده برا جنین از من گفتن بود

ببببین وقتی میگم حامله ای یعنی حامله ای خیالت راحت اما خیلی زود رفتی چرا اینکارو کردی دلت استرس میخو ...

واقعا میگی؟؟؟ اخه بیبی هاله انداخت هول شدم رفتم... دوهفتست اقدامم همش. من بااین استرسم چجوری میخام دوران حاملگی و بگذرونم... ای خدا یعنی مثبته؟؟