2777
2789
عنوان

این خوشگله؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم🤩🤩🤩

دستش درد نکنه🥰

مبارکت باشه عزیزم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
مبارکت باشه قدرشو بدون دردش روسر مادر من که فقط اسم مادرویدک میکشه ،لطفا نیاین حرف بزنین چون ازم خبر ...

خیلی ممنونم 

نمیدونم‌چی دیدی و چی کشیدی ولی لابد حق داری 

خدا  ارامش و عشق مادری نصیبت کنه از همین لحظه به بعد 

ای همه هستی ز تو پیدا شده..... 
مبارکت باشه به دلخوشی استفاده کنید. ولی به نظرم نگو همسرتم برات خریده. هر کی پرسید بگو یه عزیزی برام ...

اخه میدونید من همه طلاهامو دوسال پیش برا رهن خونه فروختم بعد همش میپرسیدن هنوز همسرت برات نتونسته گوشواره بخره واین حرفا 

براهمین مامانم میخواد با یک تیر دونشون زده باشه

اخه میدونید من همه طلاهامو دوسال پیش برا رهن خونه فروختم بعد همش میپرسیدن هنوز همسرت برات نتونسته گو ...

به نظرم این کار رو نکن. هر کی هم گفت همسرت طلا نخریده برات بگو خدا بهش سلامتی بده جوونه به زودی به یاری خدا همه چیز به دست میاریم. 

منم همه ی طلاهام رو فروختم تا شوهرم به خواسته اش برسه خیلی ها بهم گفتن ولی من همین جواب رو که دادم دیگه ازم نپرسیدن

به نظرم این کار رو نکن. هر کی هم گفت همسرت طلا نخریده برات بگو خدا بهش سلامتی بده جوونه به زودی به ی ...

جواب خوبی میدید ان شالله بهترینا نصیبتون بشه 

روزیتون فراوون باشه 

بگم یه عزیزی خریده بدترشک میکنن 

ممنونم ازتون

جواب خوبی میدید ان شالله بهترینا نصیبتون بشه  روزیتون فراوون باشه  بگم یه عزیزی خریده بد ...

ممنون و سپاسگزارم. این دعای قشنگ رو من هم برای شما از خدا خواستارم.  نمیدونم هرچی دوست دارین بگین

ای جانم چه مامان مهربونی...

من بودم حتی اگه زشت میذاشتم گوشم و درنمیاوردم

سایه ش مستدام

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562