2777
2789
خونگی با بیرون فرق داره من ساندویچ مرغ کلی سینه مرغ میزنم توش اون خوشمزه میشه

من سينه مرغ خالي دوست ندارم خشكه از گلوم پايين نميره حتما بايد پنير قارچ داشته باشه ايندفعه بزن خوشمزه ميشه شوهر من كلا با ساندويچ فست فود مشكل داره شامم بريم بيرون  براي من جوجه بروستد پيتزا استريپس ميخره براي خودش چلو كباب كلأ سنتي خوره 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو تاپیک لاغری چهار تا گروهیم قرمز نارنجی آبی سبز طبق اضافه وزنی که داریم

من چاقم يكم راهنماييم كن٨٨كيلوام 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

نه فعلا شوهرم خوابه تا شب بیدار شد نیمرویی چیزی میخوریم 😭پریودم حال ندارم پاشم اصلا

عزیزم خیلی بده پری

ببخشید شوهر رو اشتباهی نوشتم

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
والا من از زمان درس کردن و کشیدنو نگاه کردن خوردن همسرم نیم کیلو اضاف میکنم اون غذاشو پلویی با نون ...

من که عکس غذا رو هم نگاه میکنم اضافه میکنم😂😂

مردا همینطورن معمولا سوخت و سازشون بالاست

من چاقم يكم راهنماييم كن٨٨كيلوام 

عزیزم لینک تاپیک برات میزارم بیا بخون صفحات اولش رو

البته فعلا تا عید عضو نمیگیری اما میتونی راهنمایی هاشو بخونی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3653203/%da%86%d8%a7%d9%84%d8%b4-%d9%84%d8%a7%d8%ba%d8%b1%db%8c-%d8%aa%d8%a7%d8%b9%db%8c%d8%af-%db%b9%db%b9-%d8%a8%d8%a7%d9%85%d8%af%d8%a7%d8%af-%d8%ae%d9%85%d8%a7%d8%b1?postId=122632709

من سينه مرغ خالي دوست ندارم خشكه از گلوم پايين نميره حتما بايد پنير قارچ داشته باشه ايندفعه بزن خوشم ...

ببین پنیر من ی بار خریدم از این ورقه ای ها ولی بلد نشدم بزارم لای ساندویچ توضیح میدی

پس شام هر شبتون برنجه

بله شوهرم ناهارا نيست شبا اكثرا برنج داريم