topolam مدیر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 عنوان شام چی داری؟ | مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 116 پست بیاید بگید تا منم ایده بگیرم فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده 1398/11/14 | 16:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7666666zahraaaa عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 1060 چه خااااارجی😆 من شوهرم خسته میاد گرسنه ست باید شام بخوره نه شام واقعا نداریم مگه مهمون
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6666 خونگی با بیرون فرق داره من ساندویچ مرغ کلی سینه مرغ میزنم توش اون خوشمزه میشه من سينه مرغ خالي دوست ندارم خشكه از گلوم پايين نميره حتما بايد پنير قارچ داشته باشه ايندفعه بزن خوشمزه ميشه شوهر من كلا با ساندويچ فست فود مشكل داره شامم بريم بيرون براي من جوجه بروستد پيتزا استريپس ميخره براي خودش چلو كباب كلأ سنتي خوره فکر اینکه پاییز چقدر بهمون نزدیکه خوشحالم میکنه🥰فکر کن روزای ابری خنک صدای بارون از پشت پنجره🌧☁️مه اول صبح🌫هوای سرد،کافه گردی و قدم زدن تو محوطه ائل گلی تبریز، سفر 🧳به شمال و جنگلای سراوان و سیاهکل 🪵🐿 قدم زدن👫 و صدای خش خش برگ های زردقرمز نارنجی🍂🍁 بخاری هیزمی تو دل جنگل🛖🔥🪵هوا هوای پوشیدن پالتو پوتین🧥🧣👢، نوشیدن قهوه داغ☕️بوی نارنگی خوش عطر 🍊 ،حال هوای میدون شهرداری رشت🏫 چایی تو طبیعت لیلا کوه🍪☕️ پاییز جان زود بیا بی صبرانه منتظرتم😍
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6666 تو تاپیک لاغری چهار تا گروهیم قرمز نارنجی آبی سبز طبق اضافه وزنی که داریم من چاقم يكم راهنماييم كن٨٨كيلوام فکر اینکه پاییز چقدر بهمون نزدیکه خوشحالم میکنه🥰فکر کن روزای ابری خنک صدای بارون از پشت پنجره🌧☁️مه اول صبح🌫هوای سرد،کافه گردی و قدم زدن تو محوطه ائل گلی تبریز، سفر 🧳به شمال و جنگلای سراوان و سیاهکل 🪵🐿 قدم زدن👫 و صدای خش خش برگ های زردقرمز نارنجی🍂🍁 بخاری هیزمی تو دل جنگل🛖🔥🪵هوا هوای پوشیدن پالتو پوتین🧥🧣👢، نوشیدن قهوه داغ☕️بوی نارنگی خوش عطر 🍊 ،حال هوای میدون شهرداری رشت🏫 چایی تو طبیعت لیلا کوه🍪☕️ پاییز جان زود بیا بی صبرانه منتظرتم😍
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 نه فعلا شوهرم خوابه تا شب بیدار شد نیمرویی چیزی میخوریم 😭پریودم حال ندارم پاشم اصلا عزیزم خیلی بده پریببخشید شوهر رو اشتباهی نوشتم فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 والا من از زمان درس کردن و کشیدنو نگاه کردن خوردن همسرم نیم کیلو اضاف میکنم اون غذاشو پلویی با نون ... من که عکس غذا رو هم نگاه میکنم اضافه میکنم😂😂مردا همینطورن معمولا سوخت و سازشون بالاست فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 من چاقم يكم راهنماييم كن٨٨كيلوام عزیزم لینک تاپیک برات میزارم بیا بخون صفحات اولش روالبته فعلا تا عید عضو نمیگیری اما میتونی راهنمایی هاشو بخونی فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3653203/%da%86%d8%a7%d9%84%d8%b4-%d9%84%d8%a7%d8%ba%d8%b1%db%8c-%d8%aa%d8%a7%d8%b9%db%8c%d8%af-%db%b9%db%b9-%d8%a8%d8%a7%d9%85%d8%af%d8%a7%d8%af-%d8%ae%d9%85%d8%a7%d8%b1?postId=122632709 فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 من چاقم يكم راهنماييم كن٨٨كيلوام لینکش نمیاد نمیدونم چراسرچ کن تاپیک لاغری بامداد خمار تا عید99 فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
mino36 عضویت: 1389/07/13 تعداد پست: 6101 مطمئني اين چاق كننده نيست😂 آره دیگه نوشتم غذآهای من درآوردیه چاق کننده 😂😂😂😂😂
sssamarrrr عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 6932 دقيقا من مرغ پختم با هويج فلفل دلمه بعد ريش ريش كردم فارچ سرخ كردم مرغ اضافه كردم با ادويه وپني ... اااا چه بد
روزگارشیرین_من عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 814 من سينه مرغ خالي دوست ندارم خشكه از گلوم پايين نميره حتما بايد پنير قارچ داشته باشه ايندفعه بزن خوشم ... پس شام هر شبتون برنجه
روزگارشیرین_من عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 814 من سينه مرغ خالي دوست ندارم خشكه از گلوم پايين نميره حتما بايد پنير قارچ داشته باشه ايندفعه بزن خوشم ... ببین پنیر من ی بار خریدم از این ورقه ای ها ولی بلد نشدم بزارم لای ساندویچ توضیح میدی
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6666 پس شام هر شبتون برنجه بله شوهرم ناهارا نيست شبا اكثرا برنج داريم فکر اینکه پاییز چقدر بهمون نزدیکه خوشحالم میکنه🥰فکر کن روزای ابری خنک صدای بارون از پشت پنجره🌧☁️مه اول صبح🌫هوای سرد،کافه گردی و قدم زدن تو محوطه ائل گلی تبریز، سفر 🧳به شمال و جنگلای سراوان و سیاهکل 🪵🐿 قدم زدن👫 و صدای خش خش برگ های زردقرمز نارنجی🍂🍁 بخاری هیزمی تو دل جنگل🛖🔥🪵هوا هوای پوشیدن پالتو پوتین🧥🧣👢، نوشیدن قهوه داغ☕️بوی نارنگی خوش عطر 🍊 ،حال هوای میدون شهرداری رشت🏫 چایی تو طبیعت لیلا کوه🍪☕️ پاییز جان زود بیا بی صبرانه منتظرتم😍
روزگارشیرین_من عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 814 بله شوهرم ناهارا نيست شبا اكثرا برنج داريم برنجم چاق کنندس منم برنج زساد دوس دارم😥😥😥ولی من هر چی بپزم میخوره حتی غذای مونده داشته باشیم