2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سینه مرغ و گذاشتم بپزه با هویج بعدش پیازو سرخ میکنم سینه مرغ و ریش ریش میکنم هویج پخته شده رم رن ...

قارچ ندارم فقط

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
خب فقط سینه مرغ بزن اون فست فود نمیشه

منظورم از مخلفات قارچ پنير پيتزا خيار شور گوجه كاهو بود شما ميري رويال برگر ميخري يا چيز برگر مخلفات نداره گفتم ساندويچ و فست فود دوست نداره من همه چيو بالمخلفات دوست دارم اخه

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

این بود نمیدونم اسمشو چی بگم غذاهای من دراوردیه چاق کننده زیاد درست میکنم    

مطمئني اين چاق كننده نيست😂

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

منم که وضعیتم عین خودته خواهر 😯 خیار و گوجه و تخم مرغ آبپز یا شایدم پنیر  آقامم میخوره هر چی ...

ای جانم چقدم عالی کم کردی

کالری شماری میکنی؟

قدت چنده؟

شام سبک میخوریم  نون و پنیری چیزی

من خودمم سبک میخورم

اما همسرم شام میخواد تا شب کار میکنه خسته س باید یه چی مقوی بخوره

[QUOTE=122728082]عزیزم سرما خورده؟ همون ورمیشل دیگه آره؟[/QUOTن سرما نخورده اره ورميشل بيشتر سوپ دوس ...

چند وقتشه؟

جونم دختر منم غذای آبکی دوس داره

خونه ی ما اصلا شام معنا نداره تاحالا ۲۲ سالمه ندیدم مامانم شام برنج بزاره یا کتلتی یا ماکارونی اگرم ...

چه خااااارجی😆

من شوهرم خسته میاد گرسنه ست باید شام بخوره

عكس پروفايلت يعني چي گروه٤

تو تاپیک لاغری چهار تا گروهیم

قرمز نارنجی آبی سبز

طبق اضافه وزنی که داریم