topolam مدیر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 عنوان شام چی داری؟ | مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 116 پست بیاید بگید تا منم ایده بگیرم فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده 1398/11/14 | 16:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mino36 عضویت: 1389/07/13 تعداد پست: 6101 چی بود؟ منم رژیمم این بود نمیدونم اسمشو چی بگم غذاهای من دراوردیه چاق کننده زیاد درست میکنم
روزگارشیرین_من عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 814 من كلي بهش مخلفات زدم نخورد خودم همرو خوردم ساندويچ فست فود دوست نداره خب فقط سینه مرغ بزن اون فست فود نمیشه
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 من سینه مرغ و گذاشتم بپزه با هویج بعدش پیازو سرخ میکنم سینه مرغ و ریش ریش میکنم هویج پخته شده رم رن ... قارچ ندارم فقط فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 شوهرم شام که نمیخوره برا خودم و دخترم میزارم رژیمه؟ینی هیچی نمیخوره؟ فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6666 خب فقط سینه مرغ بزن اون فست فود نمیشه منظورم از مخلفات قارچ پنير پيتزا خيار شور گوجه كاهو بود شما ميري رويال برگر ميخري يا چيز برگر مخلفات نداره گفتم ساندويچ و فست فود دوست نداره من همه چيو بالمخلفات دوست دارم اخه فکر اینکه پاییز چقدر بهمون نزدیکه خوشحالم میکنه🥰فکر کن روزای ابری خنک صدای بارون از پشت پنجره🌧☁️مه اول صبح🌫هوای سرد،کافه گردی و قدم زدن تو محوطه ائل گلی تبریز، سفر 🧳به شمال و جنگلای سراوان و سیاهکل 🪵🐿 قدم زدن👫 و صدای خش خش برگ های زردقرمز نارنجی🍂🍁 بخاری هیزمی تو دل جنگل🛖🔥🪵هوا هوای پوشیدن پالتو پوتین🧥🧣👢، نوشیدن قهوه داغ☕️بوی نارنگی خوش عطر 🍊 ،حال هوای میدون شهرداری رشت🏫 چایی تو طبیعت لیلا کوه🍪☕️ پاییز جان زود بیا بی صبرانه منتظرتم😍
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6666 این بود نمیدونم اسمشو چی بگم غذاهای من دراوردیه چاق کننده زیاد درست میکنم مطمئني اين چاق كننده نيست😂 فکر اینکه پاییز چقدر بهمون نزدیکه خوشحالم میکنه🥰فکر کن روزای ابری خنک صدای بارون از پشت پنجره🌧☁️مه اول صبح🌫هوای سرد،کافه گردی و قدم زدن تو محوطه ائل گلی تبریز، سفر 🧳به شمال و جنگلای سراوان و سیاهکل 🪵🐿 قدم زدن👫 و صدای خش خش برگ های زردقرمز نارنجی🍂🍁 بخاری هیزمی تو دل جنگل🛖🔥🪵هوا هوای پوشیدن پالتو پوتین🧥🧣👢، نوشیدن قهوه داغ☕️بوی نارنگی خوش عطر 🍊 ،حال هوای میدون شهرداری رشت🏫 چایی تو طبیعت لیلا کوه🍪☕️ پاییز جان زود بیا بی صبرانه منتظرتم😍
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 منم که وضعیتم عین خودته خواهر 😯 خیار و گوجه و تخم مرغ آبپز یا شایدم پنیر آقامم میخوره هر چی ... ای جانم چقدم عالی کم کردیکالری شماری میکنی؟قدت چنده؟ فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 شام سبک میخوریم نون و پنیری چیزی من خودمم سبک میخورماما همسرم شام میخواد تا شب کار میکنه خسته س باید یه چی مقوی بخوره فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 چ بامزه خونه ما برعکسه خودم نمیخورم برای پدر و پسر باید درس کنم منم مثل تو فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
روزگارشیرین_من عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 814 منظورم از مخلفات قارچ پنير پيتزا خيار شور گوجه كاهو بود شما ميري رويال برگر ميخري يا چيز برگر مخلفات ... خونگی با بیرون فرق داره من ساندویچ مرغ کلی سینه مرغ میزنم توش اون خوشمزه میشه
روزگارشیرین_من عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 814 منظورم از مخلفات قارچ پنير پيتزا خيار شور گوجه كاهو بود شما ميري رويال برگر ميخري يا چيز برگر مخلفات ... خونگی با بیرون فرق داره من ساندویچ مرغ کلی سینه مرغ میزنم توش اون خوشمزه میشه
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 [QUOTE=122728082]عزیزم سرما خورده؟ همون ورمیشل دیگه آره؟[/QUOTن سرما نخورده اره ورميشل بيشتر سوپ دوس ... چند وقتشه؟جونم دختر منم غذای آبکی دوس داره فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 خونه ی ما اصلا شام معنا نداره تاحالا ۲۲ سالمه ندیدم مامانم شام برنج بزاره یا کتلتی یا ماکارونی اگرم ... چه خااااارجی😆من شوهرم خسته میاد گرسنه ست باید شام بخوره فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
مامان۱مهدیارم عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 3480 منم مثل تو والا من از زمان درس کردن و کشیدنو نگاه کردن خوردن همسرم نیم کیلو اضاف میکنماون غذاشو پلویی با نون میخوره تا تهههه دیس ۰گرمم اضاف نمیکنه😄😄😄
topolam مدیر استارتر عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 1827 عكس پروفايلت يعني چي گروه٤ تو تاپیک لاغری چهار تا گروهیمقرمز نارنجی آبی سبزطبق اضافه وزنی که داریم فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده