صنم۱۳۷۸۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 994 عنوان مانکن ۲۴ بیاین 219 بازدید | 20 پست خانم ها از هیچ جا نمیتونم دانلود کنم میشه کمکم کنید 1398/11/14 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 فیلیمو میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 من از تلگرام دانلود کردم دیروز ۲۴ امروزصبح اومد😐 میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
صنم۱۳۷۸۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 994 برنامه فیلیمو آخه فیلمو فقط میشه تو گوشی دید من میخوام توی تلویزیون ببینم
sariiiiiiiiii عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 10046 از این کانال دانلود کن@filmiraan خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
رهاجون۹۷ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7888 من از تلگرام دانلود کردم دیروز مطمعنی ۲۴ بوده ؟؟ خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
لوسیا عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 12519 نشد هیچ کانالی رایگان نذاشتش رایگان نیس كلا ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین