2789
عنوان

احساس حسادت

358 بازدید | 29 پست

دوستان تا الان شده به کسی حسادت کنید

ما سه تا دوست یا همکار بودیم یکی از ما شرایطش خوبه و خیلی برش داره وکاری کرده که زندگی اون دوست دیگمون 180 درجه عوض شده خیلی بهش کمک کرد یه شغل خوب براش جور کرد براش وام گرفتو.....

با اینکه میدونه منم بیکارم ولی هیچ کمکی به من نکرد شما بودید احساس حسادت نمیکردین که چرا اینقد اونا با هم خوبن ولی با تو نه 

من بیکار و مشکل مالی دارم ، منم با دوتاشون قطع رابطه کردم 

چرا حسادت میکردم همین الانم حسودی زندگی مادر شوهرمو می کنم ولی میگم آخرش که همش واسه ما میشه آروم میشم

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حسودی رو نمایش نده 

درواقع داری ضعفتو نمایش میدی

بجاش میشه تلاش کرد و موفق بود

خیانت از اونجایی شروع میشه که ، حواست جای دیگس ولی سر سفره عقد داری به یکی دیگه بله میگی😒

شاید اون دوستت خیلی ازش درخواست کرده

تو هم ازش بخواه حتما کمکت میکنه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

منم یکی که اصلا فکر نمیکردم اینده ای داشته باشه به حدی زندگیش خوب شده که هر وفت یادش میافتم ناخداگاه حس حسادت میاد سراغم. آخه آدم انقدر خوش شانس 

خدا زیادش کنه ولی یه گوشه چشمی هم به ما بکنه

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

قطع رابطه فقط چون به اون دوستتون رسیده؟ مگه طلب داری ازش؟ مگه پدر مادرته وظیفش باشه اگه بهت نرسه به اون یکی برسه ناراحت شی ؟شاید با اون راحت تره شاید اون دوستتون جای دیگه جور دیگه تو رفاقت براش جبران میکنه. 

آخه چرا انقد از ملت توقع دارید 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
حسودی رو نمایش نده  درواقع داری ضعفتو نمایش میدی بجاش میشه تلاش کرد و موفق بود

آخه خیلی راحت جلو من ازش حمایت میکنه براش سنگ تموم گذاشت 

ولی من هر چی میگردم برای کار پیدا نمیشه ، وقتی فهمیدم این رفتارشون روحمو داغون کرده برای سلامتی خودمم که شد قطع رابطه کردم

چرا حسادت میکردم همین الانم حسودی زندگی مادر شوهرمو می کنم ولی میگم آخرش که همش واسه ما میشه آروم می ...

مگه زندگیش چجوریه؟

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@