پسر من کلاس اول درسش ضعیف بود همکاری هم نمی کرد همش غلط بود الان کلاس دومه به صورت معجزه اسایی تغییر کرده الان اصلا غلط نداره با منم کار نمیکنه
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
عزیزم سخت بهش نگیر منم پسر اولمو داغون کردم از بس بهش سخت گرفتم الان چهارمه با این که نمراتش همش خیلی خوبه اما تا من داد نزنم نمیشینه بخونه. خیلی پشیمونم. آخه میگن تا چهارم نمره براتون مهم نباشه
واقعا ،،بخدا انقد ناراحتم که ،،اینم بگم که پسرم نیمه اولیه یکم کوچکتر از بچه های دیگست
پسر منم نیمه اولی بود
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
آره چون اینا کوچکترن ولی به تمرکز بیشتر مربوط میشه با پسرت بازی فکری زیاد بکن کارت الفبا بساز بده بهش کلمه بسازه راه میافته