2789
عنوان

لتروزول؟

502 بازدید | 39 پست
خانومایی که تجربه دارین و نتیجه داده بگین چه فرقی داره روز 5 پری بخوری یا 3 پری دکترم پارسال از 3 پری بهم داد که سقط شد الان بهم از 5 پری شبی دوتا داده دلیلش چیه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم فرقی نمیکنه دکتر وقتی سونو وا‍ژینال میکنه وضعیت حم رو میبینه حتما صلاح دونسته از روز 5 بخوری نگران این چیزا نباش فقط توکل کن ب خدا
یا حضرت زهرا ممنونم خانم ( به لطف خدا ، امیرعباسم 29 ابان زمینی شد ) به امید زمینی شدن نی نی های منتظراااااااااااا یه صلوات لطفا
خاله هما ایشالا نی نی سالم بیاد منم پارسال با یک دوره باردار شدم که پوچ بود اما کلا من فکر نکنم بدون این دارو باردار بشم و از همه مهمتر تا خدا صلاح ندونه نمیشه
عزیز من ازاول ژری تا 7 پری خوردم بعدم 4 تا تخمک داشتم که با کمک گونال و فرنیال رشد کردن بعدم دوتا هاش سی جی زدم و اقدام داشتم تااااااااااااااااا 28 پری شیافم استفاده میکردم ا
یا حضرت زهرا ممنونم خانم ( به لطف خدا ، امیرعباسم 29 ابان زمینی شد ) به امید زمینی شدن نی نی های منتظراااااااااااا یه صلوات لطفا
من چون یکم دیر رفتم دکتر از روز شش پری داد بخورم بعدش رو ز 14 پری برام سونو نوشت که فولی بالغ نداشتم ....ولی از کسای که پرسیدم گفته بودن از روز 3 پری خوردن
خداجونم داره جمعمون جمع میشه ..میشیم سه نفر ...مواظب هرسه تامون باش..باتچکر[smiley]s/sm79.gif[/smiley]