خانومای عزیز من خرید سیسمونی و انجام دادم گفتم بهتون بگم از کجا خرید کردم شاید به دردتون بخوره، سرویس سیسمونی و از دوجا خریدم، یه جا بود که پخش کننده بودن با قیمت های عالی سمت شهرری، خورده ریزها اعم از پستونک و شیشه شیر و این چیزا، یه جا دیگم رفتم که بیشتریا میشناسن همون آقابزرگ تو اتوبان رجایی جنوب، اونجام واقعا قیمتاش خوب بود مخصوصا لباساش، سرویس چوبم چون جنس خوب میخواستم شرکتی سفارش دادم از آپادانا، تخفیفم دارن تا چندروز دیگه، بازم سوالی هست در خدمتم
مبارکااااا،،،بارداری دعام کن منم واسه دخترم بخرم هفت ماه هستم
خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه اینم ایدی تلگرامش Rostami146 خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون نزدیک شهر ری کجاس؟ خونه مامانم اونوراس...برم ببینم چیا داره ساک وسیله چی و چ قیمتی خریدی؟من از ...
ببین گلم خیابون بروجردی جنوبی روبروی بلوار قدس، کوچه ابراهیمی پلاک 22، یه سوله ی بزرگه که از اونجا پخش میکنن سیسمونیو، مثلا من شیشه شیر وی خریدم 30 تومن، از این پتو مخمل دورپیچا 40 تومن، اسباب بازیاش خیلی ارزون بود، این خورده ریزارو از اونجا خریدم ولی مثلا لباساش یه کم گرون بود کالسکه هاشم نپسندیدم، اهان سرویس 20 تیکه نوزادی دانالو 180 گرفتم، ست پنج تیکه حوله 160 گرفتم ولی بیرون قیمت کردم 200 بود
سلامت باشی عزیزم، خورده ریزاشو مارک خوب گرفتم، شیشه شیر وی گرفتم سایز کوچیک طلقی 30 تومن، سرویس کالسکه دلیجان گرفتم از اقابزرگ البته چون من سرویس نمیخواستم تک خریدم، کالسکه 440، کریر 160، ساکاشو نپسندیدم، سرویس روتختی 12 تیکه 560، لباساش قیمتاش خوب بود، فعلا با سرویس چوب شد 11 میلیون، الان فقط یه سری تزیینیا مونده و ساک و قالیچه اتاق و این چیزا فکرکنم دو تومن دیگه بخوام، البته من لباس زیاد گرفتم نزدیک دو تومن