2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

389 بازدید | 23 پست

مادر شوهرم هربار میگه بچم لاغره, میگم غذا نمیخوره همش میگه مال فکو و خیال زندگیشه استرس پول دراوردن داره از تو حرفاش میفمم ک میگ من لاغرش کردم من ازیتش میکنم ولی موقعی ک هم ک دوست بودیم یه چارروز بعدش از اینی ک هس لاغر تر شد رف باشگا قرص خورد چر شد باز ول کرد لاغر شد امروز بردمش ازمایش فقط دلم میخاد تیرویید داشته باشه هی این چیزا زو نشنوم میگ بچه من سالمه هیچیش نیس

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مگا بپش دوسالشه که به فکرلاغری چاقیشه.حالاشوهرمن بعدعروسی چاق شده یه خورده.بهم میگفت غذای چرب بهش نده مریض میشه.گفتم ازبس دست پختمودوس داره زیادمیخوره منم شوهرچاق دوس دارم میخوام کاری کنم بشه100کیلو😉

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
مگا بپش دوسالشه که به فکرلاغری چاقیشه.حالاشوهرمن بعدعروسی چاق شده یه خورده.بهم میگفت غذای چرب بهش ند ...

مگه بچش

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
عزیزم وقتی این حرفو میزنه بگو کاش یکیو داشت تو مساعل مالی کمکش میکرد دکاش پشتیبان داشت ک غصه نمیخورد ...

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰