2777
2789
عنوان

یه خط چشم خوب بهم معرفی کنین

118 بازدید | 21 پست

یه خط چشم خوب میخوام مات باشه پشت پلکم ریزشم نداشته باشه زیر چشم یا تیکه تیکه بشه

حال زندگی‌وقتی خوب میشه که اول هوای خودتو داشته باشی

من همیشه پاریس میزنم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خط چشم مایع دیگه از مد افتاده.یه سایه سیاه بخر با قلموی سرکج بزن

اتفاقا بیشتر وقتا سایه سیاه میزنم خوشگلم‌میشه اما بعضی وقتا آدم دوست داره خط چشم بکشه تنوع بشه یکم 

اتفاقا بیشتر وقتا سایه سیاه میزنم خوشگلم‌میشه اما بعضی وقتا آدم دوست داره خط چشم بکشه تنوع بشه یکم&n ...

سایه رو منظورم اینه مثله خط چشم فقط پشت پلکت بکشی نازک من اینکارو میکنم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
سایه رو منظورم اینه مثله خط چشم فقط پشت پلکت بکشی نازک من اینکارو میکنم

نمیریزه سایه؟؟یکم میریزه من هرکاری میکنم و کمرنگ‌میشه شایدم جنس سایم خوب نیست البته نمیدونم