2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

169 بازدید | 10 پست

من تازه زایمان کردم با شوهرم توافق کرده بودیم تا ۱ ماه خونه مامانم بمونم ، تا اینکه چند روز پیش که مهمون داشتیم خونه مامانم سر یه حرف شوخی مانند که شوهر خواهرم به شوهرم زد دلخوری و کدورت پیش اومد و شوهرم جلو شوهر خواهرم در اومد و بعد مهمونی منم با شوهرم دعوام شد که چرا به خاطر یه شوخی از کاه کوه ساختی و باعث شدی با ابن کارت خواهر م دیگه نتونم بیاد بچه آمو ببینه بحثمون بالا گرفت آخر هم عصبی شد شوهرم زنگ زد به شوهر خواهرم بهش بد و بیراه گفت که مسبب دعوای من و زنم شدی و‌کفت دیگه حق نداری دور و بر زن من بچرخی ، از این حرفش دیگه رشوهر خواهرم به خواهرم اجازه نمبده جایی که من هستم بیاد ، بیچاره مامانم این وسط هم چوب خورد و دیگه نه شوهر من می‌زاره خونه مامانم برم نه شوهر خواهرم میزاره خواهرم اونجا بره ، مامانم همش گریه می‌کنه میگه دلم برای نوه ام تنگ شده و خونه سوت و کور شده بیچاره با چه ذوقی سیسمونی خرید این چند روز بعد زایمان چقدر خدمت مارو کرد آخرم جای تشکر از زحماتش این مسائل پیش اومد خیلی دلم گرفته شوهرم میگه مامانت بیاد پیشمون ولی تو حق نداری بری اونجا ، مامانم همش میگه میرم تو اتاقی که تو این چند روز با بچه بودی دلم میگیره من حتی تخت و پارک بچه آمو دلم نمیاد از خونه مامانم بیارم که مامانم بیش از این دلش نگیره و بچه ارو روی زمین یا وسط خودمون میخوابونم ، خیلییی دلم گرفته همش تو خودمم و کارم شده گریه ، نمی دونم چرا یهو همه چی بهم ریخت ما که تازه بعد از مدتها قهر شوهرم و شوهر خواهر م که به تازگی آشتی کرده بودن به آرامش رسیده بودیم همه چی دوباره خراب شد همش میگم پس فردا تولد بچه ام خاله اش نمیتونه بیاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین عزیزم الان هیچی مهم تر از بچت نیس اگه تو حالت خوب نباشه نمیتونی خوب بهش رسیدگی کنی بیخیال همه اینا شو ب مرور زمان مشکلاتتون حل میشن فعلا از داشتن بچت لذت ببر وباهاش کیف کن ک این روزا دیگ برنمیگردن ب مادرت بگو بیاد سربزنه تاابدم قهر نمیمونن ک 

ببین اصولا بعد زایمان و تا شاید ۱ماه همه خسته و عصبی ان،بی خوابی،شرایط جدید و ... و همه به هم گیر میدن،همه یه جورایی به یه خواب راحت و یه استراحت نیاز دارن....جدی نگیر،،خواهرین و با هم میتونید شرایط رو عوص کنید،یه کم به شوهراتون زمان بدید،

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

غصه اینا رو نخور. درست میشه یا نشه بدتر نمیشه.

منم خاله ام تازه زایمان کرده بود، رفتیم خونش، اومدیم شام بخوریم شوهرش اومد. چون مخالف ازدواج من با مردی ک بعدها شوهرم شد بود هرچی تونست بارمون کرد ،هرچی از دهنش در اومد گفت‌ مامانم با چشم پر از اشک اومد بیرون‌. خاله ام فقط حرص میخورد.. با مامانم تو راه کلی اشک ریختیم سر حرفای بدی ک اون مردک زد.

۵سال از اونموقع میگذره. ما فقط با خاله ام دارتباط داریم. شاید تو این چندسال ۱۰دفعه دیده باشمش. ولی هر کار خدا حکمتی داره. من ناراضی نیستم. اون مردک چهره واقعی خودشو نشون داد‌.

مگه شوهر خواهرت چی گفت که همسرت بهم ریخت؟

حرف رسم و رسومات بود داشتیم می‌گفتیم فامیل ما زن و مرد همه میرن دیدن زن زائو ولی بعضیا رسم دارن مرد نره ، شوهرم گفت فامیل ما رسم دارن مرد نره ، یکی از فامیلای ما گفت نه ما زن روبه راه بشه میرم یهو شوهرم گفت زن من خیلی هم رو به راه نیست شوهر خواهرم گفت غیرتی شدی به شوخی شوهر منم بهش برخورد تو روش وایساد