برکه۳۴۵۷ مدیر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 3659 عنوان بیاید😢 | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست داشتم لبو میخوردم دخترم دوماهشه نگا میکرد باچنگال گرفتم جلو زبونش همش زبون میزد خوشش میومدمیخندید منم دلم طاقت نیوورد دیدم خوشش میاد خوشگل میخوره چند دفعه همونطوری دادم بهش الان میترسم اتفاقی نیفته براش؟😥 جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄 1398/11/14 | 11:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برکه۳۴۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 3659 به بچه دو ماهه لبو دادی یک کم عجله داری بچه از کنجکاوی نیگاه میکرده ن بابا همچین میخورد میکشیدم اینور چنگالو بال بال میزد ینی بده جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
برکه۳۴۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 3659 نه شاید فقط جیشش یکمی قرمز شه خخخ جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
00shahrzad عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 4619 خداروشکر اخه خیلی قشنگ میخورد دلم نمیومد چنگالو بکشم معده درد میگیره ازالان
برکه۳۴۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 3659 هیچی پس سه چها ماهش شه احتمالا چچلو کبابو میدی بزنه به بدن😐 😆خیلی شکموعه فداش بشممم جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64921 ن بابا همچین میخورد میکشیدم اینور چنگالو بال بال میزد ینی بده خب وقتی دادی از حالت کنجکاوی به حالت بده دلم خواست تغییر حالت داده دهه نودی هستن دیگه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
dastenini عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 4448 😆خیلی شکموعه فداش بشممم تازه یه ماه دیگه هوشیارتر میشه بو غذا بیاد جیغ جیغ میزنه😄ولی من که مقاومت کردم هیچی ندادم تا ۶ماهگی😁الان نه ماهشه میاد سرسفره پلو میخوره بی دندون😆
برکه۳۴۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 3659 اي جووووونم عزيزم😍😍😍😍درحال لبو خوردن تصورش كردم دلم رفت.... انشاالله كه چيزيش نميشه...نگران نبا ... خخخ خیلی ناز میخورد مث گربه زبون میزد😆 جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
برکه۳۴۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 3659 خب وقتی دادی از حالت کنجکاوی به حالت بده دلم خواست تغییر حالت داده دهه نودی هستن دیگه 😂😂دقیقا جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
برکه۳۴۵۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 3659 تازه یه ماه دیگه هوشیارتر میشه بو غذا بیاد جیغ جیغ میزنه😄 ولی من که مقاومت کردم هیچی ندادم تا ۶ماه ... ای جونممم خداحفظش کنه نینیتو جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32470 خخخ خیلی ناز میخورد مث گربه زبون میزد😆 😍😍😍😍😍🥰خدا حفظش كنه🧿اگرم ديدي گريه ميكنه بخاطر دلدرده چون سرده لبويكم عرق نعنا و نبات بهش بده خوب ميشه نگرانش نباش🌹 بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/