2777
2789
عنوان

کرم پودر اینلی

371 بازدید | 8 پست

عشقا سلام کیا عاشق لوازم آرایشی و آرایش کردنن 

من خودم عاشق لوازم آرایشی هستم دلم میخواد یه خونه پراز لوازم آرایشی داشته باشم هر مدل هر رنگ اما زیادم اهل آرایش نیستم ولی دلم میخواد همشو داشته باشم هروقتم ارایش میکنم کامل ارایش میکنم شما بهترین کرم پودرتون چیه؟

تاحالا کرم پودر اینلی استفاده کردین ؟

منم استفاده میکنم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبیش اینه که گیاهیه و آسیبی به پوست نمی زنه. قیمتش هم مناسبه

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
چند میخریش عزیزم چ شماره ای

شماره 20 و 30 از خانواده بژ هستند. 20 بژ روشن و اون یکی کمی حالت برنزی داره . قیمت هم 54 از سایت دیجی کالا

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
شماره 20 و 30 از خانواده بژ هستند. 20 بژ روشن و اون یکی کمی حالت برنزی داره . قیمت هم 54 از سایت دیج ...

مشتری های سایت خانومی ناراضی بودن 

پوست شما چربه یا خشک عزیزم

مشتری های سایت خانومی ناراضی بودن  پوست شما چربه یا خشک عزیزم

من پوستم خشکه و قبلش حتما آبرسان باید بزنم وگرنه هیچ کرمی روی پوستم بند نمیشه.