2777
2789
عنوان

علایم....

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 48 پست
وااااای دل تودلم نییییییست😃😃😃اینوببیییین. صبح گرفتم منفی بووود. الان رفتم دیدم خط افتاده.. وای قل ...

وااااااای الهی شکر 🙏🙏🙏🙏🙏حتمااااا دو سه روز دیگه تکرارش کن اگه انشالله دوباره خط افتاد آز بده🥰😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااای دل تودلم نییییییست😃😃😃اینوببیییین. صبح گرفتم منفی بووود. الان رفتم دیدم خط افتاده.. وای قل ...

عزیزم ی سوال داشتم چند وقته اقدامی؟

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.
اولین ماهمه... بتام 17.9 بود... بعیدمیدونم حامله باشم😭😭😭 چقد ذوق داشتم

بخاطر همین میگم از فکرش بیا بیرون اگه بخواد بشه میشه. من بارداری قبلی روحمم خبر نداشت هم مسافرت رفتم تو اون ماه هم بدنسازی میکردم با دستگاه های سنگین. دیدم پریود نمیشم خواهرم مجبورم کرد بیبی بذارم

خوبه که. بالای 10 شانس بارداری داری. یکم صبر کن مراقبت کن یه هفته دیگه تکرارش کن

یکم امیددارم... چون دوهفتست اقدامم.بچم نهایتا ده روزشه اگه باشه. تواینترنتم زده بتا توی دو سه هفته بارداری تا 50 نرماله... 

یکم امیددارم... چون دوهفتست اقدامم.بچم نهایتا ده روزشه اگه باشه. تواینترنتم زده بتا توی دو سه هفته ب ...

خدا بزرگه عزیزم هرچی خودش صلاح بدونه برات فراهم میکنه. حتما بهم خبر بده 🥰😘🙏

اولین ماهمه... بتام 17.9 بود... بعیدمیدونم حامله باشم😭😭😭 چقد ذوق داشتم

گلم اولین ماه اقدامته آمپول hcg زدی خودت ب دکتر گفتی برات بنویسه؟ برا اینکه زودتر باردار بشی آمپولو زدی؟

نگران نباش استرس نداشته باش ان شاالله ک بارداری

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.
قربونت❤️من خودم انقد تو این راه سختی کشیدم که دلم واسه امثال خودم میسوزه 

عزیزم شما الان بارداری ؟

گلم اولین ماه اقدامته آمپول hcg زدی خودت ب دکتر گفتی برات بنویسه؟ برا اینکه زودتر باردار بشی آمپولو ...

پلی کیستیک بودم عزیزم. خوددکتر نوشت... لتروزول و سینال اف و آمپول پی دی هوموگ زدم. چهارده پریودمم hcg... گفته بود یه عالمه تخمک تپل داری. خوددکتر تعجب کرده بود... احتمالا باردارم. چون الکی که hcg توخون ترشح نمیشه که... فک کنم چون سن بارداری کمه مشکوک زده. همش دوهفتست اقدامما

قربونت❤️من خودم انقد تو این راه سختی کشیدم که دلم واسه امثال خودم میسوزه 

نمیدونی من چه فکر و خیالاتی میکردم... میگفتم پلی کیستیکم. نازام دیگه. میومدم اینجا یه سریا میگفتن چندساله اقدامیم نتیجه نداشته چقد ناراحت میشدم... انشاالله دامن همه منتظراسبز شه... شمابچه دارشدی؟