2777
2789
عنوان

علایم....

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 48 پست
تخمک گذاریم که 29 دی بود عزیزم.من 29 ام hcg زدم برای آزادسازی تخمک... ماه قبل شونزدهم پریودشدم. این ...

آها فکر کردم میگی شونزدهم سیکلته. خب امروز یا فردا بیبی بزن اگه مثبت بود ک بارداری اگه منفی بود از فکرش کامل بیا بیرون وگرنه داغون میشی مث من

آها فکر کردم میگی شونزدهم سیکلته. خب امروز یا فردا بیبی بزن اگه مثبت بود ک بارداری اگه منفی بود از ف ...

پلی کیستیکم. حوصله دوا درمون ندارم... کاش حامله باشم☹️☹️شماچرا نشدی! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پلی کیستیکم. حوصله دوا درمون ندارم... کاش حامله باشم☹️☹️شماچرا نشدی! 

انشالله میشی با یکم گرمی خوردن و چندتا قرص مشکلت برطرف میشه نترس. من یکسال پیش سقط داشتم بدلیل توقف ضربان قلب جنین. الان 3 ماهه اقدامم ولی هنوز نتيجه نگرفتم. دیروز روز 21 سیکلم بود لکه دیدم تا شب امروز چیزی ندیدم فعلا ولی میدونم پریودم. کلا از فکر بارداری زدم بیرون تا هروقت خدا خودش خواست بشه. الانم میرم ورزش و باشگاه و فقط فکر خودمم

من الان 3 ماهه اقدامم تو این 3 ماه تمام علائم بارداری حتی لکه لانه گزینی و تاخیر پریود هم داشتم ولی ...

دقیقا من مثل شما هستم با این تفاوت که من لکه بینی ندارم اما وقتی لکه بینی داری انشالله که لانه گزینی باشه

انشالله میشی با یکم گرمی خوردن و چندتا قرص مشکلت برطرف میشه نترس. من یکسال پیش سقط داشتم بدلیل توقف ...

انشاالله هرچه زودتر نتیجه میگیری گلم... منم چون اولشه استرس دارم. بعداعادی میشه بنظرم🤔🤔

دقیقا من مثل شما هستم با این تفاوت که من لکه بینی ندارم اما وقتی لکه بینی داری انشالله که لانه گزینی ...

من تو بارداری قبلیم اصلا لکه ندیدم برا لانه گزینی. انشالله همه خانمای منتظر همین ماه جواب بگیرن🙏🙏🙏🙏

انشاالله هرچه زودتر نتیجه میگیری گلم... منم چون اولشه استرس دارم. بعداعادی میشه بنظرم🤔🤔

آره من ماه اول خیییییلی استرس داشتم سریع رفتم آز ماه دوم هم همینطور ولی این ماه خیییلی بیخیالم خسته شدم زندگیم تعطیل شده بود

آره من ماه اول خیییییلی استرس داشتم سریع رفتم آز ماه دوم هم همینطور ولی این ماه خیییلی بیخیالم خسته ...

من الان باز بیبی چک زدم. منفیه. ممکنه نشون نده؟😢😢

من الان باز بیبی چک زدم. منفیه. ممکنه نشون نده؟😢😢

عزيزم بايد تا موعدت صبر كني نكته بعدي ابنكه به بي بي چك خيلي اعتباري نيست برا بعضي هارو بلرداريشون حتي از خون نشون نميده 

برا اينمه بدوني باردارذ يا نه تا موعدت صبر كن اگ نشدي از بده

ان شاالله باردار بشي 

استرس نداشته باش 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
عزيزم بايد تا موعدت صبر كني نكته بعدي ابنكه به بي بي چك خيلي اعتباري نيست برا بعضي هارو بلرداريشون ح ...

فردامیرم آزمایش.دکترمم گفت دوهفته بعد آمپول آز بده.. مرسی بابت راهنماییت گلم. دعا کن برام😃😃

من الان 3 ماهه اقدامم تو این 3 ماه تمام علائم بارداری حتی لکه لانه گزینی و تاخیر پریود هم داشتم ولی ...

وااااای دل تودلم نییییییست😃😃😃اینوببیییین. صبح گرفتم منفی بووود. الان رفتم دیدم خط افتاده.. وای قلبم داره مامیستهههههه