2777
2789
عنوان

علایم....

223 بازدید | 48 پست

بچه ها علایم بارداری چیه... درد سینه تو بارداری چجوریه؟ من از 29 ام اقدامم... الان که نزدیک به موعدمه سینه هامو فشارمیدم خیلی درد میگیره. میتونه از حاملگی باشه؟ گاهیم زیر دلم تیرمیکشه

من الان 3 ماهه اقدامم تو این 3 ماه تمام علائم بارداری حتی لکه لانه گزینی و تاخیر پریود هم داشتم ولی متأسفانه باردار نبودم الانم از دیروز لکه بینی دارم تو ادرارم. اصلااااا به علائم توجه نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان 3 ماهه اقدامم تو این 3 ماه تمام علائم بارداری حتی لکه لانه گزینی و تاخیر پریود هم داشتم ولی ...

موافقم باهات منم همه علایمو دارم هر ماه   

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
من الان 3 ماهه اقدامم تو این 3 ماه تمام علائم بارداری حتی لکه لانه گزینی و تاخیر پریود هم داشتم ولی ...

میترسم برم آز... ای خدا... چقد بد. من اصلا لک لانه گزینی ندارم. میگن یه سریا ندارن

به علائم فکر نکن بهت استرس میدن 

دارم دیوونه میشم... میگم برم آز... شوهرم میگه بزار آخرهفته برو... دکترم گفت بعددوهفته میتونی آزمایش بدی. الان دوهفته شددیگه☹️☹️

دارم دیوونه میشم... میگم برم آز... شوهرم میگه بزار آخرهفته برو... دکترم گفت بعددوهفته میتونی آزمایش ...

ببین به تجربه من گوش کن من تو این 3 ماه دوتا آز دادم و هزارتا بیبی چک. چقدددد هزینه الکی چقد استرس. هروقت روز موعدت شد بیبی بزن یا نهایت دو سه روز بعدش. اگه انشالله هاله انداخت اونوقت برو آز اگه هاله نیفتاد کلا بارداری کنسله 

ببین به تجربه من گوش کن من تو این 3 ماه دوتا آز دادم و هزارتا بیبی چک. چقدددد هزینه الکی چقد استرس. ...

سه روز پیش بیبی زدم منفی بود😢😢 شونزدهم موعدمه...وای چقد بهش فکرمیکنم استرس میگیرم😭😭😭😫😫😫

اوووووووه تازه شونزدهمی🤨🤨🤨🤨الان تخمک گذاریته نه موعدت😐😐😐😐

تخمک گذاریم که 29 دی بود عزیزم.من 29 ام hcg زدم برای آزادسازی تخمک... ماه قبل شونزدهم پریودشدم. این ماهم شونزدهم میشه دیگه...