2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با برنج بذار بپزه برنج خورده

پیازداغ درست کن بریز وکشک هم بهش بزن حبوباتم بریز نخود عدس لوبیا

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
تنها نمیخوره با چی بپزم

در ضمن ما خورشت کدو حلوای هم درست می کنیم 

مثل‌ خورشت قیمه اول گوشت و پیازداغ و نمک و زردچوبه بزن بزار بپزه ( ولی رب نزن فقط زردچوبه) کدوها را به شکل مکعب ببر بعد توی کره تفت بده آخرای پُختِ گوشت، به قابلمه اضافه کن چون کدو زود می پزه، داخلش شیره انگور یا شکر بریز، کمی هم سرکه بریز تا طعمش مَلَس( ترش و شیرین) بشه. بعدش با برنج بده بخوره. 

دهنم آب افتاد، دلم خواست. 

كدو رو بپز و له كن خنك كه شد قاطي ماست كن بوراني كدو حلوايي ميشه 

يا تو سوپش بريز 

يا كدو پلو درست كن خيلي خوشمزههه غذاي مازندراني هاست

خدايا بچه هام و خانواده ام هميشه سلامت باشند.الهي آمين🌺🌺🌺🌺

كدو پلو

پياز را نگيني خرد كردم و سرخ كردم سير وزردچوبه هم اضافه كردم سرخ كه شد خيلي كم گوشت چرخكرده هم ريختم  ويه قاشق چاي خوري رب أنار و رب گوجه و كمي گردوي اسياب   شده اضافه كردم ودر اخر كدو حلوايي رو نگيني خرد كردم و به موادم اضافه كردم تا يه مقدار به همراه موادم سرخ بشه. فقط در اين مرحله در تأبه را بگذاريد و زياد هم نزنيد چون كدوها له ميشه . نمك بزنيد وچاشنيش كه رب أنار هست را طبق ذايقه خودتون اندازه كنيد و مرحله اخر اين مواد رو لا به لأي برنج بريزيد و بزاريد دم بكشه و كشمش رو با كره سرخ كنيد وروش بريزيد. نوش جان

أصل اين غذا چرخكرده نداره اما من به خاطر دخترم ميريزم.

خدايا بچه هام و خانواده ام هميشه سلامت باشند.الهي آمين🌺🌺🌺🌺