اگر دماغ شما بزرگ است باید به چهره خودتان افتخار کنید.یکی از اصلی ترین اجزای زیبایی چهره بینی است.افرادی که بینی بزرگ دارند شاید احساس کنند که جذابیتشان کمتر است، ولی سخت در اشتباه هستند! زیرا:
«بزرگ» کلمهای مبهم و غیر معمول برای توصیف کردن چیزی با انواع گوناگون، مثل بینی است. من بیشتر ترجیح میدهم هنگام صحبت کردن راجع به مسئلهی مهم بینی، از کلمات توصیفی مانند کلاسیک، پهناور، عقابی، باریک، نوک تیز، کج، و رومی استفاده کنم. متوجه نکته شدید؟ من ترجیح میدهم بجای اینکه بگویم یک بینی بزرگ دارم، بگویم یک بینی رومی دارم. من همینم! این جذابتر و دلنشینتر بنظر میرسد؛ هدف هم همین است. زیبایی قراردادی، اغراق شده است. هر کسی میتواند با مقدار کمی مهندسی، زیبا بنظر برسد. دلپذیر بودن، بسیار بیشتر از صورتی کردن موهایتان یا داشتن پیرسینگ بینی است. دلپذیر بودن در ژن است. یک زیبایی دلپذیر، از شلوغی به دور است.
من ادعا نمیکنم بینی بزرگ جذاب است، بلکه تمام وجود فرد، دلنشین است. شاید جملهی «آن به شما شخصیت میدهد» از همینجا میآید. اگر شما یک بینی بزرگ دارید، احتمالا این جمله را بارها در موقعیتهای مختلف از اطرافیان خیرخواه و مهربانتان شنیدهاید که تصور میکردند مشغول تعریف از شما هستند. اما برای شخصیتهای کارتونی دماغ گنده هم میتوان همین جمله را به کار برد! این جمله هیچ بار معنایی خاص و ماندگاری ندارد. از طرف دیگر، رشد کردن و بزرگ شدن با یک دماغ بزرگ و داشتن یک احساس بد نسبت به ظاهرتان، ممکن است شما را مجبور کند شخصیت خود را توسعه دهید و آنرا برجسته نشان دهید.
بنابراین، دماغتان به شما شخصیت نمیدهد، بلکه شخصیت شما را میسازد. میدانم! خیلی سخت است که بابت یکی از اعضای صورتتان به شما لقبی بدهند، مثل القاب دوران کودکی مانند دندان خرگوشی، صورت کک مکی و دماغ هویجی. (بله! من همهی آنها را شنیدهام!) اما این القاب را به چالش بکشید. من هیچوقت با یک خانم به تمام معنا با یک بینی بزرگ ملاقات نکردهام… زیرا همیشه شخصیت فوق العادهشان بیشتر از بزرگی بینیشان به چشم میآید