2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب برطرف کن مگه چه کار شااخی ازت میخاد که نمیتونی بکنی یه مردو میخایی نگه داری و باهات خوب باشه دوجاشو باس راضی نگه داری شکمش زیر شکمش  وظیفتو درست انجام بده

࿉᪣࿉

ببین منم اوایل همین بودم اصلا نگو من سردم نمیتونم اتفاقا برعکس بگو من شدید احتیاج دارم بهش به گرمای تنش........... کم کم عوض میشی البته من اینطور بودمشمارانمیدونم ولی متاسفانه الان نمیتونم بخاطر بارداری 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

سلام دوست عزیز اینجا فکر نمیکنم خیلی بهت کمک بشه باید دکتر یا روانشناس مراجعه کنی ولی بدون رابطه جنسی برای آقایون خیلی خیلی مهم هست بهشون آرامش و تمرکز میده واگه می خوای زندگی خوبی داشته باشی قلب همسرت رو تصاحب کنی باید نیازش رو برطرف کنی واگه نمی تونی حتما پیگیرش باش ولی نه از اینجا از متخصصش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز