2777
2789
عنوان

بعدزایمان

257 بازدید | 24 پست

خانوما شما بعدزایمانتون شوهراتون سرد نشدن؟

رابطه اتون مثله قبلنه هنوز؟

ما ازبعد زایمان خیلی ازهم جداشدیم شوهرم خیلی بداخلاق شده واین باعث شده سردمزاج شم😬

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مجردم اومدم موز بردارم برم🍌🍌🍌

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
همه به نظرم همینن ماهم اینجور بودیم ولی الان بهتریم

ما یکسال گذشته نه تنها بهترنشده بدترشده

شوهرم روز به روز نسبت به بچه حساس تر میشه نسبت به من کم احساس تر 

اولش تا ۹ ماه حدودا خیلی فاصله گرفتیم

کم کم به زور من کمی بهتر شدیم با صحبت و اینا 

ولی در کل چون فرصت با هم بودن نداریم خب مثل سابق نمیشه روابط

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 
مجردم اومدم موز بردارم برم🍌🍌🍌

موزارو تموم نکنی

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
ما یکسال گذشته نه تنها بهترنشده بدترشده شوهرم روز به روز نسبت به بچه حساس تر میشه نسبت به من کم احس ...

اوووو ۱۸ سالته

چه قدر زود اقدام کردی 

✒من باید به دستش بیارم 💪💪💪💪💪 چون به آرزوم قول رسیدن دادم 
اولش تا ۹ ماه حدودا خیلی فاصله گرفتیم کم کم به زور من کمی بهتر شدیم با صحبت و اینا  ولی در کل ...

خیلی بده

واقعا این دوری خیلی اذیت کنندس 

ما الان ک باردارم یکم فاصله افتاده بینمون ولی نمیخوام بیشتربشه اخه اگع عادت کردیم دیگه مشکل میشه شمام نبایدمیزاشتی اینجوری بشه سعی کن درستش کنی مطمینم درست میشه کم کم

تیکر تولد یکسالگی دخترم
موزارو تموم نکنی

ن عزیزم یکی برداشتم😅

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
ما یکسال گذشته نه تنها بهترنشده بدترشده شوهرم روز به روز نسبت به بچه حساس تر میشه نسبت به من کم احس ...

میفهمت من همسرم خیلی‌ دعوا داریم باهم از وقتی که اروین به دنیا اومده البته هنش سر اروین. هی میگه وای اروین گسنشه وای پاهاش سوخته خب میگم منم مادرم ولی انقد گیر میده 

مامان یه پسر کوچولو😍! مرسی واسه سلامتی بچم یه صلوات بفرستید ! کاربرسال ۹۷ ام !   
2790
2778
2791
2779
2792