2777
2789
عنوان

پشیماانم پشیمانمممم پشیمااان 😂

561 بازدید | 33 پست

سلام ،شب همگی بخیر 

چجوری کیس مورد نظر رو برگردونممم 😫😫

آقا قضیه ازین قراره که من یه استاد دانشگاه داشتم که خیلی منو دوست میداشت .نهایتا ابراز علاقه و خواستگاری کرد ، منم پذیرفتم که با هم آشنا بشیم و اگه اوکی بود همه چی رسمی بشه 

تو اون مدت آشنایی اتفاق کوچیکی افتاد که باعث شد اون رابطه تموم بشه و صد البته بچگی من 

آقای استاد بعد از اون برای مناسبت های مختلف اس ام اس های تبریک میفرستاد و منم خیلی معمولی تشکر می کردم و هنوز  هم برام اهمیتی نداشت 

تا این چند ماه اخیر خیلی تو ذهنم بزرگ شد  

و اینکه چقدر در مورد اون آقا خوب شنیدم از هر نظر 

و حس میکنم جفت پا لگد به بختم زدم🤪

از طرفی منم یه حسایی بهش داشتم و الان نادم پشیمانم ازینکه پسش زدم

دلیل پس زدن هم فقط اون مشکل کوچیک نبود من اون زمان واقعا حس معلق بودن داشتم و نمیتونستم ایه تغییر بزرگ و قبول کنم در اصل مشکل من یکم روحی روانی بود 

حالا سوال اینه آیا ممکنه با چراغ سبز نشون دادن اون آقا برگرده؟ 

و شما چه چراغ سبزی پیشنهاد میکنید ؟ 

خواهشا دقت کنید سبز باشه ها😂

مسله زندگی منه جووونه☺️

طولاني بود نخوندم

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج  کرده شاید

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

فقط   دوستتو  واسه وساطتت  نفرست  الان  همه  نارو میزنن  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

ب بهونه  ی مسئله کاری یا درسی ( چیزی ک در تخصصشه ) باهاش تماس بگیر  بعدم ک سوالتو پرسیدی جویای اخوالش بشو و آخرشم ی پیام تشکر و قدر دانی بده 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

واسه مناسبت بعدی تو پیام بده بهش 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

آقا بیست و دو بهمن بهش پیام بده بگو بیا با هم بریم راهپیمایی😆😆😆

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...