2777
2789
عنوان

بیاین معما😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 59 پست
مرد شماره یک اون سومی سیاهن میبینه دیگه

ازکجا بدونه ک کلاه خودش سیاهه؟

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجرمم اصن من فریاد میزنم😐

خخخ😂😂😂😂

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

مرد شماره ۲

دلیلشو نمیدونم جوابشم از گوگل درآوردم.

همینقد تنبل،....همینقد با صداقت😁

لالا کن دختـــرِ زیباے شبنم... لالا کن روے زانوے شقایق.... بخواب تا رنگ بی مهرے نبینے.... تو بیداریه که تلخِ حقایق ...
نفر دومه چون میدونه رنگ کلاه خودش و نفر سوم یکی نیست چون اگه یکی بود نفر اول میتونست رنگ کلاه خودشو ...

اره افرین😂😂😂🙌احتمالا همینه

دلیل؟؟؟

بنظر منم اگ اولی میدید ک کلاه اون دوتا ی رنگه فریاد میزد

پس دومی میتونه بفهمه کلاهش همرنگ سومی نیس

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

نفر دوم

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
مرد شماره ۲ دلیلشو نمیدونم جوابشم از گوگل درآوردم. همینقد تنبل،....همینقد با صداقت😁

خخخ افریییین ماشالا دلیلشو مامان ۳قلوها گفت

من بلدم ولی نمیگم🤤🤤

😂😂😜

حس ششم داره؟؟؟خخ

😂😂مگ اینک نی نی سایتی باشه