2821
2789
عنوان

میز جلو مبلی

1665 بازدید | 13 پست

خانما عکسای میزاتون و بفرستین میخوام ایده بگیرم 

چی بزارم برای میز جلو مبلیم 

خونم اسپرته میخواستم سینی کف اینه ای بگیرم اما بین سینی و گلدون دودل شدم 

و خدایی که بشدت کافیست❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میز جلو مبلیمو از دست دخملا گذاشتم کنار دیوار! که شیشه اش شکست! هنوز شیشه نداره و هیچی روش نیس

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

این موقع شب عکس بندازیم.‌.شوهرم بیدارشه فک می‌کنه خل شدم😂😂😂

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
من سبک خونم کلاسیکه ولی یک سری میز اومده پایه استیل گرد و روش سنگ گرانیت سرچ کن شاید به سبک خونت اوم ...

میزم سادس چوبیه 

نمیدونم روش چی بزارم

و خدایی که بشدت کافیست❤

هرچی ساده تر باشه بهتر و شیک تره. یه مربع ساده ، دوطبقه باشه چه بهتر. رنگش هم رنگ سایر سرویس چوب خونه ات باشه

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
میزم سادس چوبیه  نمیدونم روش چی بزارم

من یک جا چاقو چنگالی و جای دستمال کاغذی خاتم با یدونه زیر گلدونی پولک دوزی با یدونه گلدون مسی که توش گلهای نقره و مس گذاشتم هست که خب با سبک کلاسیک من جور در میاد . شما یدونه شکلات خوری کریستال کپل یا تراریوم یا دونه گلدون نمادین بزار

ممنونمممممم❤❤❤❤❤❤

خواهش میکنم عزیزم🌷🌷🌷

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز