از چند تا منع معتبر خوندم کرونا اومده ایران چرا مردمو خبر نمیکنن چرا هنوز مسافر میارن از چین چرا این چینیا گورشونو گم نمیکنن باردارم و دارم از استرس می میرم خدا خانواده هامون و بچه هامونو به تو میسپارم هر کسم ک برای جون مردم ذره ای ارزش قاعل نیست ان شاالله سر خودشو بچه هاش بیاد
توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
منم فیلمشو دیدم ،همه دنیا پروازهاشون بستن ،فقط ایران داره چینی هارو با هواپیما میاره ایران و بعد میبره چین ،ذره ای جون ما براشون اهمیت نداره فقط پول براشون مهمه. متاسفممممم
نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ... برای حاجتم صلوات...
وزن شروع: ۷۹😣 - وزن فعلی: ۶۰🤗 -وزن هدف: ۵۷😍 قد: ۱۶۱ ❤️ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁❤️ یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍