2777
2789
عنوان

بیاین لطفآ

77 بازدید | 12 پست

من الان یه مدتیه شبا سوTین 

نمیزنم

بعد چون بد می خوابم زیاد قلت میزنم رو شیمک 

سیNه  هام شل شدن خیلی اعصابم خورده وقتی سوت میبندم حس خفگی میکنم گرمم میشه انگار یکی قلبمو گرفته مشتش الانم که اینجوری شده 

خیلی شله 

تازه مجردم چجوری با اینا ازدواج کنم 

نگین چه فکرایی میکنم چون حقیقته اخه میگن باید سفت باشهو اینا اه اعصابم خورده 

لطفآ راهنمایی کنید

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت دوش میگیری بعد از اتمام‌کارت آب سرد بگیر رو سی نه هات

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
😏😏چرا انتگرالی مینویسی خو نبند  بعدنم بزرگ شد بزار تو شلوارت مث من

🤣🤣🤣🤣

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
لباس زیر نرم وراحت استفاده کن واسه توخونه ازایناکه گرونه ورزشیه خیلی خوبه  شاید دوشب سخت باشه ...

هی فک میکنی نکردم زمستون نمیدونم چرا منو گر میگیره گرمم میشه توخونه  تازه پتو هم نمیندازم یه چیز نازک

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚
شعله بخاریو کم کن فضا روخنک تر کن 

من کلن گرماییم بچه تابستونم

سالاد ماکارونی  آب سرد سی ن   ه🤤🤤🤤🤤🤤

شیب؟بام؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️