2777
2789
عنوان

زمان لانه گزینی

6086 بازدید | 46 پست

من این ماه ۴روز عقب انداختم در صورتی ک یکساله کاملا پریودم منظم بود و سابقه عقب افتادن نداشتم اما یکی دو روز زودتر میشد 

معذرت میخوام الان تو ادرارم تغییر رنگ حس کردم با دستمال چک کردم رنگ صورتی بود بنظرتون پری شدم؟؟؟

لانه گزینی قبل پری اتفاق میوفته یا بعدش هم امکان داره بشه؟

برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻                                           انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم     

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

لانه گزینی 9 روز بعد از لقاح انجام میشه...فردا بی بی چک بزن احتمال داره ک باردار باشی..ب جا خوندم ک بعضیا بخاطر لانه گزینی لک صورتی یا قهوه ای میبینن..

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
لانه گزینه هروقت نطفه ب رحم بچسبه اتفاق میوفته ،تقریبا میوفته زمان پریودی

خب پریودم منظم بود هر۲۹روز

آذرماه۱۳بود دی۱۲ این ماه باید۱۰میشد ک نشد الان این اتفاق افتاد نمیدونم چیه ولی کلا روحیم بهم ریخت

برای مادر شدنم صلوات بفرسید❤🙏🏻                                           انشاءالله همه ی چشم انتظارا به زودی طعم مادرشدن رو بچشند خدا انشاءالله همه ی نی نی هارو سالم بزاره تو بغل مامانشون😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم     
اقدامی هستین ؟؟؟؟از علایم تخمک گذاریتون نیگید ؟؟؟؟

بله اقدامم ماه قبل شبی دوتا لتروزول میخوردم رابطمم همونطور بود ک دکترم گفته

لانه گزینی 9 روز بعد از لقاح انجام میشه...فردا بی بی چک بزن احتمال داره ک باردار باشی..ب جا خوندم ک ...

اخه سه روز از موعدم گذشته امروز بیبی چک زدم منفی بود الانم ک اینجوری شد😞😞ینی پری شدم یا لانه گزینیه؟

واسه امضات کلی گریه کردم فکر میکردم فقط من خوابه بچمو میبینم دوس ندارم دبگه صبح بشه

خودمم همینطورم این ماه کلی امید داشتم حتی پری عقب افتاد خوشحال بودم ک امشب اینجوری شد

خودمم همینطورم این ماه کلی امید داشتم حتی پری عقب افتاد خوشحال بودم ک امشب اینجوری شد

من این ماه برای اولین بار۵روز عقب زدم یعنی روی هوا بودما بچاره شوهرم چه خرکیفی میکرد چقدر کار خونه کرد اخر هیچی به هیچی

خدایا شکرت😘😍

اخه سه روز از موعدم گذشته امروز بیبی چک زدم منفی بود الانم ک اینجوری شد😞😞ینی پری شدم یا لانه گزینی ...

منم 4 روز پریودم عقب افتاد و مشخص شد باردارم...عزیزم پریود لک قرمز دیده میشه یا لگ قهوه ای ک مایل ب قرمزه اما لانه گزینی لک صورتی و قهوه ای دیده میشه..اگ تو نستی ازمایش خون بده جون هورمون بارداری یا همون بتا اول تو خون بالا میره و نسون میده بعد ادرار...

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
من این ماه برای اولین بار۵روز عقب زدم یعنی روی هوا بودما بچاره شوهرم چه خرکیفی میکرد چقدر کار خونه ک ...

😭😭😭😭ماهم