2777
2789
عنوان

ازدواج

425 بازدید | 28 پست

سلام من ٣٢ سالمه مجردم هردعاختم ورداشتم نتيجه نداده واسه ازدواجم تو اجتماع ام هستم قيافه ازنظر ديگران زيبايي دارم اما خاستگارخوب نداشتم بنظرتون چكاركنم بختم بازشه 

سلام. دل به حکمتش بسپار. صبوری کن تا خدا نخواد برگی از درخت نمیریزه. ان شاالله یه ازدواج موفق داشته باشی

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز جعفر طیار خودتو مادرت بخونید برای ازدواجت تو روز جمعه 

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   
راستش قبلا چرا اما وقتي ديدم دعاهام نتيجه نداده دلسرد شدم😔😔

آخه چرا گلم. سعی کن نماز اول وقت بخونی😍

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

خواندن سوره ی احزاب هم عالیه

ان شاالله بزودی یه همسر خوب نصیبت شه😘

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷

عزیزم وقتش برسه خدا خودش جوری همه چیزو فراهم میکنه که فکرشم نمیکردی فقط دعا کردن یادت نره.چون دعا بعد از نماز واقعا معجزه میکنه

اسم کاربریم امید هست ولی خانُمم 👩
راستش قبلا چرا اما وقتي ديدم دعاهام نتيجه نداده دلسرد شدم😔😔

خب عزیزم باید به خدا نزدیک شی. اول نماز اول وقت شروع کن. 

برو تو این سایت راهکار بهت میده. قسمت درباره ما هم بخون. 

www.didenab.ir

لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع   

یه سری افرادهستن مثلاتومساجد.مکتب های قرآن دخترایی که قصدازدواج دارن ودنبال موردخوب میگردن مشخصاتشون رومیرن میگن.تحصیلات .شرایطشون ....وقتی جلسات دعاوغیره میشه اون افراد به خانمایی که دنبال دخترهستن معرفی میکنن.

واقعاچیز بدی نیست..

خیلی هابه این روش ازدواج کردن وواقعاهم خوشبختن

سوره احزاب واسه افزایش خواستگار بخون.نماز جعفر طیار.سوره یاسین

کتاب 4اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخون و همچنین باورهاتو درست کن. 

خواستی تو این کانال آموزش قانون جذب و تمرین داره توی تل گرام عضو شو

@tamrinejazb98 

یه سری افرادهستن مثلاتومساجد.مکتب های قرآن دخترایی که قصدازدواج دارن ودنبال موردخوب میگردن مشخصاتشون ...

باتمام این ها که گفتم.تاخدانخوادنمیشه.امیدت روازدست نده..

خودت شرایط سخت نمیزاری؟