2777
2789
عنوان

خواهرا کمک😭😭😭

175 بازدید | 19 پست

عدم‌تقارن شدید پستان دارم.۸ ماه هم هست که زایمان کردم امیدوار بودم از سینه ی کوچیکم بیشتر شیر بدم که بزرگ تر بشه اما پسرم کلا سینه رو پس زد و شیر نخورد.

ی بار چربی تزریق کردم بی فایده بود همسرم با پروتز مخالفه.

از غصه دارم دق میکنم.کسی مثل من هست؟؟؟همیشه فک‌میکنم در برار زن های دیگه اصلا من زنانگی و زیبایی ندارم.تو رو خدا بگین چه جوری باهاش کنار بیام.

تازه جدیدم کوتاهی قد ام هم خیلی رفته رو اعصابم.۱۵۵ ام و شوهرم ۱۸۰

دارم از افسردگی شدید خفه میشم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کن بابا

هرجور که هستی دوست داشته باش خودتو

هی ضعفای خودتو جلو شوهرت بگی شوهرت ازت سرد میشه

اعتماد به نفستو ببر بالا

حالا نیس بقیه باربی هسن و حور و پری؟ فقط تو مشکل داری

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

منم باهات هم قدم

ومنم مثل توافسردم بخاطراینکه بعدزایمان دومم هیکلم بهم ریخت

سینه هام گنننننده ترشدن شکمم شل شده

بازوهام‌ چااااق تر

وکلاچاق شدم

اعتمادبه نفسموازدست دادم

منم سینه هام یکی بزرگترازاون یکیه

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...

عزیزم شوهرت 100 درصد قد توو دیده و همین جوری پسندت کرده پس به فکر اختلاف قدت نباش دوم اینکه چرا سعی میکنی خودتو شبیه بقیه کنی؟ چون مدل های فضای مجازی سینه هاشون یکدسته توهم باید اینطوری باشی؟ واسه ی آقایون این چیزا مهم نیست اگر خودت بهش نگی😐مطمعن باش اکثر خانوما شده باشه یه عیبی تو ظاهر دارن فقز تو نیستی...اونایی ک تو دیدی تو مجازی اینکاره ان و عملی...راضی باش از خودت😘

منم باهات هم قدم ومنم مثل توافسردم بخاطراینکه بعدزایمان دومم هیکلم بهم ریخت سینه هام گنننننده ترشد ...

وااای خواهری پس خوب منو درک میکنی.خیلی احساس بدیه.واقعا دیوونه شدم و تعادل رفتاری ندارم

وااای خواهری پس خوب منو درک میکنی.خیلی احساس بدیه.واقعا دیوونه شدم و تعادل رفتاری ندارم

بیخیال مال منم یکیش ی کوچولو بزرگتر از اون یکیه اصلا شوهرم تاحالا نفهمیده منم هیچی نگفتم. همه ی عیبی دارن

بیخیال مال منم یکیش ی کوچولو بزرگتر از اون یکیه اصلا شوهرم تاحالا نفهمیده منم هیچی نگفتم. همه ی عیبی ...

ولی مال من حداقل دوسایز اختلاف داره.با سوتین ابری هم معلوم میشه.بدون لباسم ک شبیه گوشای زیزیگولویه

ی بار چربی تزریق کردم بی فایده بود.شوهرمم با پروتز مخالفه میگه از عضو الکی و مصنوعی بدش میاد